Napsat recenzi

Pěkná, klidná dovolená spojená s poznáváním Andaluzie

Recenze hotelu Garden Playanatural Hotel & Spa **** (Španělsko - Andalusie - El Rompido)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 87x
Recenze se líbila: 256 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dobře vybavený hotel s pěkným bazénem a výbornou kuchyní, celkově pěkná, klidná dovolená. V blízkém okolí není nic moc k vidění ani k dobrému přírodnímu koupání, proto je vhodné zkombinovat s výlety - buď organizovanými CK nebo si půjčit auto nebo využít autobus (zastávka je poblíž).

Ubytování  průměrně (4,9/5)

Odpovídá 4 *. Televize, fén na pokoji, balkón s posezením.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Jídlo pestré a výborné. I ti, kdo mají rádi mořské plody, si přijdou na své. Ti co ne, také. Plno ovoce, zeleniny, sladkostí, ... Jen klienti s all inclusive, když jeli na výlety, nedostali nic s sebou na obědy :-(

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Personál ochotný, usměvavý. Animační programy v angličtině - u bazénu vodní pólo, cvičení ve vodě, ... každý večer možnost se zúčastnit zábavného večera, pokaždé v jiném duchu. Nejlepší asi bylo představení tanečníků flamenga. Hotel má 2 bazény, byl zde klid, ne moc lidí. Také pěkné SPA, fitness. Hotel půjčuje i kola. To jsme nestihli vyzkoušet. Na pokoji je možnost využít trezor (asi za poplatek).

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Blízko hotelu řeka s pobřežím plných krásných škeblí. Ale na koupání spíš ne. Přes ni přívoz (pro hosty hotelu zdarma) každou chvilku na úzký dlouhý ostrov podél řeky, který už má pláž k Atlantiku. Voda dost chladná a vítr taky. Ostrov je přírodní, tzn. není na něm žádné zázemí pro turisty. Přestože většinou preferujeme přírodní koupání, tentokrát zvítězil pěkný bazén u hotelu :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Pěkný borovicový háj. 3 x týdně v 10 hod. má CK F**** zajištěnu dopravu svých klientů do vesničky El Rompido, cca 10 minut. Ve 12 hod. vás zavezou zpět. Také můžete navštívit sami okolní města Cartaya či Huelva místní dopravou.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Moc dobrý. Doporučuji si koupit jen polopenzi a jet alespoň na tři výlety - pak je to krásná pestrá a přitom ne vyčerpávající dovolená. Poznáte západní část Andaluzie (popř. i Algarve v Portugalsku), pochutnáte si na výborném jídle a přitom neztloustnete :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání