Napsat recenzi

Krásná Adalusie

Recenze hotelu Ibersol Almuñécar Beach Hotel & Spa **** (Španělsko - Andalusie - Almuñécar)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 31x
Recenze se líbila: 202 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné počasí, klidný hotel, hezké okolí...

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Hotel jsme využívali pro přespání a jídlo (polopenze). Nechodili jsme do bazénu, kde si hosté již od rána "rezervovali" místa na lehátkách vlastními ručníky. Ani jsme nevyužili dalších služeb, které byly všechny placené. Při příjezdu nás překvapilo, že klasický pokoj nemá výhled na moře, o čem se nepíše v žádných materiálech od cestovní kanceláře. Naopak všechny CK inzerují hotel fotografiemi pokoje s výhledem. Příplatek na pokoj s výhledem je 35e/noc. My měli prý nějakou akci 19e/noc. Pokoj na který jsme se byli podívat, než jsme si připlatili měl balkon do ulice a byl cítit kouřem od sousedů, kteří byli hluční Poláci. V pokoji za příplatek krásný výhled a klid. Vybavení pokoje je starší ale stačilo. Nejvíce chyběli police ve skříni, kde byla možnost oblečení pouze pověsit na ramínko.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně se stále opakovaly- salámy, sýry, vaječná omeleta, volské oko, slanina, fazole, palačinky... Káva, čaj, voda, juic... Nic extra, ale šlo to.

Večeře byli poměrně bohaté, nicméně chutě celkem mdlé. K večeři byly zpoplatněny všechny nápoje, včetně vody... 18:30- 22:30

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál byl skvělý, od uklízeček po recepční.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

moře čisté, osvěžující. Pláž před hotelem kamínková, poměrně strmý vstup do vody /cca 4m od břehu 2m hloubky/

Na západ byly skalnatější pláže, kde byli občas mořští ježci.

Okolí hotelu  průměrně (4,3/5)

přímo s hotelem sousedí supermarket, všude okolo plno restaurací. Na pláži prodávají čerstvě grilované sardinky/krevety... do centra Almunecaru cca 10min, Na hrad cca 7min...

Po okolí se dá jezdit místními autobusy, které jezdí vždy dokola své trasy v obou směrech za cenu 1e osoba.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

I vzhledem k tomu, že jsme si půjčili v místní půjčovně Auto a cestovali jsme (Granada, Maalaga, Gibraltar, Tarifa....) užili jsme si krásný týden v krásném prostředí. Ovšem trávit celý týden v okolí hotelu asi by se nám místo omrzelo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Andalusie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání