Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa

Recenze hotelu Hilton Seychelles Labriz Resort & Spa ***** (Seychely - Silhouette Island - Silhouette Island)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 53x
Recenze se líbila: 278 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Beach villa ubytování Beach villa ubytování
  • Beach villa ubytování Beach villa ubytování
  • Beach villa ubytování - venkovní sprcha Beach villa ubytování - venkovní sprcha
  • Beach villa ubytování - výhled z pokoje Beach villa ubytování - výhled z pokoje
  • Přírodní wellness Přírodní wellness
  • Bazén u hlavní recepce Bazén u hlavní recepce
  • Veřejná pláž za hotelovým komplexem Veřejná pláž za hotelovým komplexem

Nádherný hotelový komplex, který se nachází na východní straně privátního ostrova Silhouette kousek od přírodní rezervace.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotelový resort je opravdu rozsáhlý, hotel nabízí hned několik typů ubytování - vilky v zahradě, vilky s přímým vstupem do moře, vilky s bazénem a prezidentské apartmá. Pokoje jsou prostorné a především máte své vlastní soukromí, každý má "část své pláže". Většina pokojů má k dispozici i venkovní sprchy.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo v ala carte naprosto vynikající, hotel nabízí i tematické večery (asijská, kreolská = místní, italská kuchyně). Velkou výhodou tohoto hotelu je, že dostanete na začátku Vaší dovolené nerezovou flašku, do které si po celou dobu čepujete pití (neomezeně, u bazénu se nachází barely s vodou).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál naprosto na jedničku! Už při lodním transferu na Vás čekají v přístavu s vítacím praporkem. Následně se postupně personál představí a především sdělí, jakou řečí mluví (má to navíc uvedené i na visačce).

Hotel navíc nabízí mnoho služeb navíc - půjčení kol (na 60 minut zdarma), pozorování noční oblohy s profesionálem, tenisové kurty, jógu přímo na pláži, dětský klub (Jungle Fun Kids) a mnoho dalších. Navíc je internetové připojení zdarma v celém areálu.

Na samém konci resortu je i přírodní venkovní wellness, který je zdarma (masáže a další služby jsou za poplatek).

K dispozici je také doktor 24/7.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Hotel se nachází přímo u písčité pláže, z pokoje můžete jít rovnou na pláž (je to cca 50 metrů). Za hotelovým komplexem se nachází veřejné pláže, kde ale není ani noha, jelikož ostrov je víceméně obydlen jen hotelovými hosty a personálem.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Na ostrově Silhouette se nachází přírodní rezervace. Je možné podniknout pěší tůru, ale je doporučován místní průvodce, jelikož přírodní rezervace je opravdu rozsáhlá. Po celém pobřeží je nádherná pláž s bílým pískem, navíc se zde nachází i korálový útes, takže vhodné i pro šnorchlování.

U lodního přístavu je možné navštívit malé muzeum ostorva Silhouette.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Hilton to opravdu umí a tento komplex je tomu důkazem. Klienti si v hotelu připadají jak v pohádce, je o ně skvěle postaráno.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání