Napsat recenzi

Pro nenarocne, ale mohu doporucit

Recenze hotelu Kozanos II Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Amoudi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 499x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkove doporucuji, kdo chce bydlet v klidu, neni tu zadny nocni zivot jako diskoteky, kluby, je tam opravdu par objektu. My jsme mely pronajate auto na 8 dni takze sme si jezdily kam se nam chtelo, na samotnem Amoudi jsme stravily 3 dny bez auta. Takze doporucuji si ostrov procestovat a den travit jak kazdemu vyhovuje. Projely jsme toho hodne. Sever je uplne jiny nez jih. Na jihu bych volila ubytovani ani treba ve Vasilikos/Agios Nikolas a jezdit si na plaze kde je vetsi klid dafni, geraki. Jinak laganas a kalamaki je fajn videt ale bydlet bych tam nechtela. Jsou to vetsi letoviska a ty me nelakaji. Bohuzel negativem bylo, ze bylo hodne komaru :( repelent je vubec neodradil :(

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Je velmi skromne, ale co se tyka pokoje tak nabytek byl lepsi nez na fotce, nam to stacilo tak jak je. Doporucuji spus 1-2 patro kvuli komarum, ale i ve 2 jich bylo pozehnane :(. Ovsem velke minus za koupelnu, kdyz sme sly do sprchy tak voda ze sprchy i umyvadla se vracela kanalkem na zemi co je na dlazbe uprostred koupelny. Behem umyti vlasu uz to bylo plno vody na zemi v cele koupelne, kde je i wc. Nereklamovala jsem to protoze jsem se bala ze me pripadne daji jiny pokoj v jinem pavilonu, ktery ma balkony ne k mori, ale do ulice, ve stejne budove s vyhledem k mori to vypadalo,ze je obsazeno. Koupila jsem si holt jedny zabky do koupelny za 2 eura a chodime do sprchy s vetsim casovym odstupem az voda trochu odtece. Jinak jak psali jini, chce to si vzit ostrejsi cestovni nuz, to co je tady je takovy sudlatko, nevim co maji ostatni studia, ale asi to bude podobne. Dalsi velke minus matrace-pruzinova. Prvni noc jsem skoro nespala, strasbe ty priziny tlacily, druhou sme tam daly teple deky ze skrine a spaly na nich a bylo to tak o 100% lepsi, sice zadny luxus, ale nikde to aspon netlacilo.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Bez jidla, ale hned u hotelu je obchod kde je mozne nakoupit. Ja mela auto takze sem tam chodila jen pro drobnosti. Ve studiu je 2 plotna takze je mozne si neco uvarit. Konvice je pry na vratnou zalohu a te sluzby sem nevyuzila.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Zadny problem, ubytovani skromne. Bazen u hotelu jsem nevyzkousela, ale deti tam byly furt.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Je to mala plazicka, po schodech u hotelu. Uvadeji 60 schodu, ja to nepocitala a ani mi to tolik neprislo. Jsou to tak 4-5 schodistovych podest, ale uplne bez problemu i nekolikrat za den to davaji i male deti. Vstup je piscity a velmi pozvolny.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Je tady tak vseho vsudy 10-15 domu maximalne. Tak 4 a mozna vice taveren, 2-3 obchody.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkove spokojenost az na par drobnosti. Zas co clovek muze chtit za 11tis na 10 dni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání