Napsat recenzi

Dovolená na konci léta

Recenze hotelu Kozanos II Hotel *** (Řecko - Zakynthos - Amoudi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 998x
Recenze se líbila: 486 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • jeden ze tří ptáčků na betoně... jeden ze tří ptáčků na betoně...
  • moře je zde skutečně náhrerné moře je zde skutečně náhrerné
  • místní kamarád, nám opravdu neštěkal. místní kamarád, nám opravdu neštěkal.

Pokud pomineme, že studia jsou ve velmi zanedbaném a neudržovaném stavu (ano, všechno je funkční, avšak v žalostném stavu) je zde nádherná dovolená. Bazén celý den skoro prázdný, čistý, moře pohádkové, je zde krásně. Paní delegátka Romana byla asi nejlepší ze všech delegátek, které jsem kdy poznala, skutečně se o nás starala bezvadně a zajistila nám individuální výlet do Olympie, který byl krásný.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování je katastrofa, za peníze, za které se studia prodávají bych očekávala trošku víc. Lednička rozlámaná, dveře (studio 13) se zamykaly velice zvláštním způsobem, skříň nedržela zavřená, stěny studia samý mrtvý komár, dvouvařič s troubou už pamatuje skutečně mnoho, nádobí po příjezdu sice "umyté" avšak netroufla bych si ho bez přeumytí koupeným prostředkem na nádobí použít, nábytek na balkónku už by zasloužil také výměnu, "bužírka" se odmotávala odkud šlo...o koupelně snad raději pomlčím, ano, jiná země jiný mrav, ale absence prahu ve dveřích do koupelny by při neopatrném sprchování mohla způsobit slušnou potopu, "díra" uprostřed koupelny.... kryt by asi byl zbytečný přepych.... a nesváděla bych to na řeckou mentalitu, zde je vidět, nejenom na studiích,ale na celém komplexu absolutní nezájem o údržbu.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Naproti studiím je Gril bar Ovelix, mají tam vynikající gyros, opodál jsme vyzkoušely i tavernu Kritamo, dle recenzí měla být úžasná, no, na to, že byly obsazeny 2 stoly jsme jen na jídelní lístek čekaly 15 minut, na 3 jídla pak dalších 15-20 minut. Nevím, jak by to vypadalo, být plno.... je zde i mnoho dalších taveren, my zůstaly věrny Ovelixu, který opravdu nabízel širokou škálu řeckých specialit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení katastrofální, služby personálu...ano, úklid denně, co je mokré, je i čisté...Maria na baru u bazénu je skutečně nepříjemná, přesně jak je psáno v předešlých recenzích. Paní majitelka je úslužná, milá a usměvavá, domluva je trošku složitější, anglicky moc neumí, ale i tak se dá. Nabídka jejího supermarketu v přízemí studií je relativně dostačující, avšak o 200m dál v supermarketu Spiros je majitelka také příjemná, česky se domluvíte, zboží, zvláště ovoce a zelenina rozhodně hezčí, širší nabídka a rozhodně levnější. Stojí za to si popojít.

Na zahradě klec s ptáky, ptáci sice v zeleni, v kleci však mají pouze beton. No, bylo nám jich líto. U studií je i pes, je prý "všech" , prý občas i štěkal, nám spal každý den před dvěřmi a byl milý, nikoli však vtíravý.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Přístup k moři po schodech je dobrý (pokud nejsou mokré, pak pěkně kloužou), v prvním "mezipatře" je stůl s letitým stolním fotbalem a zátiším s basami prázdných lahví od piva, krabicemi a pytlemi s odpadky, osvětlení schodů na pláž je v první části od moře obnažené, nejenom, že chybí kryt, dostupné jsou i kabely, to je dle mého dost nebezpečné, pod schody je poslední, dřevěná část (fotografie je v předchozí recenzi) vstupu na pláž, ta je skutečně nebezpečná, pokrytá pískem klouže, prkna rozbitá. Pláž sice malá, ale čistá, moře krásné, teplé....

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Okolí hotelu je neudržované stejně jako celý Zakynthos. Odpadky všude. Nechápu, nicméně chvílemi jsem si připadala jako v Tunisu, tam je okolí hotelů podobné.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem je rozporuplný, krásné prostředí, moře i bazén. Ubytování a věčný nepořádek je nepřehlédnutelný. Rozhodně bych se nevrátila do stejných studií. Lidé jsou však milí, vstřícní a ochotní, nedaleká městečka Alikes a Alikanes stojí za procházku. Fotografie nepořádku a rozbitého zařízení sem dávat nebudu, nenároční klienti možná budou spokojení, já ze zkušeností vím, že za peníze zaplacené za tyto studia lze "bydlet" mnohem lépe.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Zakynthos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání