Napsat recenzi

Vydařená dovolená !!!

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 657x
Recenze se líbila: 631 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování není žádný luxus a přepych, ale pro dovolenou s dětmi dostačující.

Moře čisté a voda teplá.

Jídlo v hotelu výborné.

Prostředí hotelu čisté.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Tento hotel se skládá z několika budov, které nabízejí různé kvality ubytování.

Nová část má 4 hvězdičky a je dále od recepce, centrálního baru a kuchyně. My jsme zde nebydleli, ale byli jsme na návštěvě u známých z Polska. Měli dva pokoje, novou moderní koupelnu a kuchyňku. V ložnici LCD televizi, klimatizaci v ceně, ale hlavně spoustu místa.

My jsme bydleli ve staré části, kousek od recepce. Stará část má 3 hvězdičky, a pokoje tomu odpovídají. Ložnice byla celkem malá, vybavená velkou manželskou postelí a další menší postelí, na které se pohodlně vyspí i dospělý. V ložnici byla lednička, televize, psací stůl, židle a dva noční stolky. Před ložnicí je malá vstupní chodba, ve které je jediné úložné místo na oblečení. Skřín neměla žádné police, jen 3 šuplíky a tyč s několika ramínky. Oblečení jsme proto měli vyskládáné snad všude, kde se dalo (noční stolky, psací stůl, ...). Koupelna byla celkem velká, ale vybavena velmi malým sprchovým koutem, který už má svoje nejlepší léta za sebou. Koupelna neměla žádné odvětrávání a byla celkem vlhká. Plíseň jsme ale neměli.

Součástí byl i balkon, na kterém byl stůl a tři křesla.

Po odchodu z pokoje se vypne elektrika.

Měli jsme s sebou dětský kočárek, který jsme museli parkovat na balkóně. Nikam už by se nevešel.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

V hotelovém komplexu jsou dvě jídelny. Ve 3. hvězdičkové části se jídlo připravuje, a je průběžně doplňováno. Ve 4. hvězdičkové části je jídlo studené, a skoro vůbec nebylo doplňováno. Proto všichni nakonec chodili do hlavní jídelny, kde si občas nebylo kde sednout. V jídelně bylo dostatek dětských židlí. Jídlo bylo dobré, dalo se různě kombinovat, velký výběr salátů, jen snídaně byly trochu jednotvárné (vajíčka, párky, ...).

V jídelně byl samoobslužný automat na nápoje, nabízel vodu, pomerančový džus, a grepový džus. Džusy byly hodně "chemické" . Dále byla možnost nabrat si kávu, čaj a mléko. Bylo zakázáno nabírat nápoje do lahví.

V baru, který otevíral po snídani byla možnost pít pivo, víno, místní alko nápoje, pouze výběr nealka nebyl moc velký. Voda, chemické džusy, nápoje od Coca Coly (trochu jiná chuť než u nás)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál hotelu byl velice obětavý, obsluha jídelny pracovala na 120%. Všichni s úsměvem. Všichni mluví anglicky.

V hotelovém komplexu je 5 bazénů, (dva sice velikosti větší vany) Voda je čistá, ale byla dost chladná. (byli jsme v září) u bazénů jsme byli jen asi jednou na hodinu. Bazény byly skoro pořád prázdné. V areálu kolem bazénů byl odpoledne velký vítr.

V hotelu je možno půjčit si auto. Nejmenší Hyundai Atos 30 Euro na den.

V půjčovně mají dětské sedačky, bez poplatku.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

K moři se musí jít asi 300 metrů po asfaltové cestě. K moři je to z kopce, zpět do kopce. Kopec je prudký. Jezdili jsme s kočárem bez problémů. Pláž je písčitá a veřejná. Určitě by potřebovala uklidit, ale nebylo to zase tak hrozné. Možná vybavení popelnicí by pomohlo. Občas dítě vyhrabalo vajgl, ale dalo se to uhlídat. Když jsme si našli místo, lehce jsme jej prohledali a nebezpečné odpadky odstranili. Na pláži je sprcha, kabinka na převlečení a záchod.

Na pláži je možno pronajmout si lehátko a slunečník.

Moře bylo čisté, avšak nevhodné na potápění-šnorchlování, nic tam totiž není. Dno bylo písčité, občas ve větší hloubce velké kameny. Největší hloubka v přístupné části 5m. Prostor na plavání je ohraničen bójemi, za které se nesmí. Od břehu k bójím je to asi 150 metrů. Mezi mořem a písčitou pláží je asi dvoumetrový pruh kamínků, ve kterém jsou kousky skel, ale jsou tak obroušené, že nikoho nemůžou pořezat.

Při vstupu do moře začíná asi po třech metrech pás větších kamenů, které jsou pokryty řasemi.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Hotelový komplex leží asi 500 metrů od hlavní silnice. Na křižovatce je autobusová zastávka. (do města Rhodos jezdí autobus každých 20 minut). Do leva se dá dojít po chodníku do Koskinou, kde nic moc není, pár restaurací, malý obchod, půjčovna aut.

Když se jde do prava, dojde se (půl cesty není chodník, jde se po vyšlapaném chodníčku) do supermarketu (musí se přejít celkem rušná cesta).

Nákupy suvenýrů doporučuji ve městečku Rhodos. Ve starém městě seženete padělky snad všeho, brýle, oblečení, kabelky, ....

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsme si dobře odpočinuli, bez starostí o stravování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání