Napsat recenzi

Rodinná dovolená

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 498 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná dovolená, kterou jsme si náramně užili,

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytování - pokojíček v jednom ze 4 komplexů. 3. patro bez výtahu. Pro nás to nebyl žádný problém. Čistý, bez avizovaného hmyzu (jen ti komáři :-)). Koupelna čistá, denně se uklízelo.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava all inclusiv - výběr všech druhů mas - hovězí, vepřové, ryby, játra, mořské plody, mleté, krocan....spousta zeleninových salátů, ovoce, jogurtů, přílohy: brambory, hranolky, rýže. Kečup, hořčice, zálivky...zmrzlina k obědu i večeři (jahodová, banánová, vanilková, čokoládová). Dcera má bezlepkovou dietu. Ke snídani jsme vezli pečivo, jinak marmelády nebo sýr, ovoce. Obědy a večeře - velice vstřícný přístup. Masa pro 3 lidi, hranolky. Zajistili po 2 dny i bezlepkové těstoviny a podávali s masem a podušenými rajčaty. Personál uklízel talíře, doplňovali jídlo - čekací doby = do 3-5 minut bylo vše v pořádku. Opravdu maximální vstřícnost a ochota. Bar nabízel vodu, džus, coca colu, sprite, pivo, vodku, tequillu lemon, a rum. Vše s ledem či bez.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Bazény - horní velký . chladnější voda, větrno, ale voda čistá a byli zde animátoři. Hrálo se vodní pólo, cvičilo se. Animátorky se staraly i o děti. U jídelny 2 kaskádové bazény. Spodní více chlorovaný, ale teplý a chráněný od větru. Výška 150 cm. U bazénů zdarma lehátka. Je možnost sedět i u stolečků na židlích. Služby: půjčovna aut (od 30 euro na den), kol, čtyřkolek. Sejf za 15 euro na týden, klimatizace v ceně all inclusiv od 1.7. Jinak za 6 euro na den. Možnost výletu do města Rhodos nebo Lindos. Autem do Údolí motýlů aj. Celý ostrov 250 km. U hotelu obchůdek - možnost zakoupení výrobků z oliv, opalovací krémy, pasty, kartáčky, nafukovací lehátka, míče, pohledy, vody (cca 0,80 centů). Procházky do Koskinou - obchůdky (plavky, upomínkové předměty, voda 0,5 - 1 euro).

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž písčitá. Cesta k moři do 5 minut. Pro vozíčkáře či pohybově handicapované je bez pomoci nemožné přístupový KOPEC zdolat. Pro nás to nebyl problém, takže pohoda. Lehátka za poplatek, moře klidné, čisté. Na pláži nejsou toalety. Sprchy ano. Možnosti výletů - hodina plavby na lodí za 10 euro. Vodní lyže, atrakce na vodě. Teplota vody - nic studeného to nebylo. Vstup do moře - jak kde. Někde pro děti 5 metrů, jinde 2 metry a už 180 cm člověk nedosáhl.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Do města Koskinou - 2 km. Jinak obchody a města žádná. Rhodos 8 km. Klidné okolí, procházky.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Báječná dovolená....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání