Napsat recenzi

dovolená na Rhodosu

Recenze hotelu Virginia Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Kalithea - Koskinou)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 671x
Recenze se líbila: 444 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

moc krásné a klidné místo , hotel, pláž i moře

Ubytování  průměrně (3,9/5)

pěkný prostorný pokoj s balkonem směrem do klidné části zahrady, které umožňuje soukromí a stín, pohodné postele, klimatizace zdarma - tedy příjemný chládeček v pokoji, v koupelně sprchovací kout se závěsem, při sprchování voda sice tekla mimo, ale brzy v tom teple vyschla.Na pokoji je TV, lednice a fén

Strava a stravování  průměrně (4/5)

na vysoké úrovni, snídaně, obědy i večeře pestré a bohaté, kdykoliv něco došlo, okamžitě to dodali, na snídani kromě pečiva, másla, sýru a salámu jogurty, mussli, ovoce i zelenina, na oběd kromě stravy, která je u nás, tedy maso a příloha taky mnoho řeckých výborných specialit, zase ovoce a zmrzlina, na večeři totéž.Nápoje od 10,00 do 22,30, kromě krátkých chvilek, kdy se vytvořila mala fronta vždy rychle k dispozici, dobré nealko, nešizená kola,sprite atd, pivo trochu slabší, na osvěžení příjemné.Drinky míchané s limonádou.Byly chvilky u oběda a večeře, kdy se u švédských stolů nashromáždilo více lidí, ale stačilo chvilku počkat a bylo volněji.Míst na sezení bylo dost, sedět bylo možné vevnitř i venku

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Služby,průměrné .Jedno malé mýdlo na celý týden a rovněž ručníky,které nám ale na požádání vyměnili,Záchodový papír se dodával bez problému.Uklid se prováděl každý den .Personál byl vstřícný,domluva probíha v jazyce anglickém, německém,případně ruském.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž byla vzdálená 5 minut chůze,moře krásně modré ,čisté a hlavně po celou dobu pobytu klidné,což ocenily rodiny s dětmi.Pláž písčitá ,jemná,hodně libívá.Teplota moře 23 stupnů .Jen ten pořádek kolem pláže a přístupové cesty mohl být lepší.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Ten kdo hledá klid si přijde na své.Žádné diskotéky a jinak rušivé zábavy. Na večer procházky podél pláže.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojeni jsme byli hodně.Zajeli jsme si sami do Hl.města Rhodosu taxíkem za 10 euro za oba.Je třeba ale smlouvat.Dále jsme si soukromě zaplatili lod,cca1hodina po moři s proskleným dnem,kde jsme mohli sledovat podmořský život,díky jeho obrovskému nasvícení.ten kdo se chce pohybovat motoricky je možnost si zapůjčit automobil od 50 euro na den,nebo skútry 18 euro na den a více podle kubatúry.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 59
z 75 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání