Napsat recenzi

Hotel v pohodě, jídlo tragédie

Recenze hotelu Matina Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 820x
Recenze se líbila: 487 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Až na to jídlo, s kterým jsme po zkušenostech jinde vlastně počítali, bylo všechno super.

Ubytování odpovídá ceně a stravování katastrofa, ale v hotelech za tuto cenu je to s jídlem všude stejný (zájezd nás stál 11TCZK na osobu).

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Pokoje čisté, každý den byl pokoj uklizený a vyměněné ručníky. Vybavení pokojů bylo starší, ale udržované. Na pokoji byla lednička a minivařič, ale žádné nádobí. Ale kdo by na dovolené chtěl vařit???

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Opravdový low cost!.

Snídaně každý den stejná = pečivo, sýr, šunka, musli, broskvový kompot, vařené vejce. Žádná zelenina nebo čerstvé ovoce, žádné sladké pečivo nebo snaha aspoň vyměnit druh sýra a salámu.

Večeře tragédie! Něco takového byste si neuvařili ani na čundru z plechovky z Kaufladnu.

Máte možnost si nabrat rozvařené špagety s naředěným kečupem a pokud to stihnete tak si je posypete sýrem. Poté dostanete minivzorek hlavního chodu, po kterém by mělo hlad i dítě ze školky a hlavně je to všechno ze sáčku nebo z plechovky.

V Řecku jsme nebyli poprvé, jídlo na hotelech v této ceně je vždy nic moc, ale toto bylo opravdu k smíchu nebo pláči.

Dokud to jde, jídlo si na hotelu vůbec nepřiplácejte a vemte jen ubytování.

V každé taverně na pláži se najíte kvalitního domácího jídla a všude vaří dobře. Luxusní Gyros na stánku stojí 3EUR a to stejné v taverně 8EUR. Mořské plody stojí do 10EUR a ryba od 15EUR. I když mluvíte jen česky, nebojte se vyrazit ven, jídlení lístky mají často s fotkama a někde i v češtině. Řekové jsou všude ochotní a milí a budou se snažit vám pomoct.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Personál byl milý, ochotný a přátelský. Je to rodinný hotel všichni tam dělají všechno.

Bázén s barem u hotelu byly super. Pro děcka je tam menší bazén s houbkou tak 40cm a brouzdaliště. Lehátka a slunečníky je lepší si "rezervovat" ručníkem už ráno, ale vždycky byly nějaké volné, i když byl hotel plný.

Přímo v hotelu je menší obchod, kde koupíte vybrané trvanlivé potraviny, vodu, opalovací krémy, suvenýry... za stejné ceny jako všude jinde.

Jo na baru jsou od 21hod - 23hod Happy Hours (1+1 zdarma). Z 5EUR tak dostanete dva míchané drinky, za 2,5EUR dvě piva....a to se vyplatí. Barman je nejvíc v pohodě z celýho personálu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře kolem Faliraki a vlastně jižního Rhodosu je všude neskutečně čisté. Pláž u Faliraki je písčítá, ale voda je průzračná a nezkalená. Přístup do moře je pozvolný, nikde žádné vlny.

V dojezdové vzdáleností na skůtru jsou pláže Anthony Quinn/ Afandou nebo Tsambika. Každá je jinak rušná,ale všechny jsou parádní.

Opačná strana ostrova má zkalenou a špinavější vodu. Tam bysme nechtěli.

Všude se platí za lehátko 4EUR, ale můžete ležet samozřejmě na zemi.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel je cca 10min chůze od pláže a 15min od centra Faliraki. Centrum je docela rušné a kdo bydlí v blízkosti sliší hluk z diskoték. Jinak si ve Flairaki užijou mladí i rodiny. Projeli jsme celý ostrov a je to nejrušnější letovisko na Rhodosu. Lindos je už menší a všude jinde "zdechl pes" (jsme dva páry do 30ti let).

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Až na to jídlo, s kterým jsme po zkušenostech jinde vlastně počítali, bylo všechno super.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání