Napsat recenzi

Matina = patina

Recenze hotelu Matina Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 114x
Recenze se líbila: 356 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel, ktorý nedoporučíme. Rozmýšľam o pozitívach .. mal. Bolo tam ticho a z niektorých miest bol pekný výhľad. My sme mali z balkóna výhľad na more.

Bola som tam s mamou a tetou. 36-60 rokov. Nie sme z cukru ale za tú cenu zájazdu tie služby rozhodne neboli :)

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Manželská posteľ bola OK. To čom mala ja ako prístelku - no, naposledy som to videla pred 2étimi rokmi. Som ľahká váha ale vmomente ako som na to sadla som mala zadok na zemi. Z matraca vyliezalo vnútro. Boli sme 3 - vankúš. 1. Osušky mali meniť každý 2. deň - nestalo sa tak. Toaleťák bežne nedoplnili, bolo si treba vypýtať na recepcii.. Na izbe i v kúpelke prach. Okrem toho smrdel odtok. V sprche záves ktorý bol krátky a obruč bola mimo odtok. O košoch sa nedá povedať žeby fungovali dokonale. Plus bola chladnička. A dostatok zásuviek :)

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Žiadna zelenina ani ovocie. Žiaden jogurt. Svetlé a tamavé pečivo - vďaka farbivu. Umelé džemy. Syr čo nie je syr a šunka čo nie je šunka. Med bol fajn. Malilinké poháre. Káva jedine nesca. Čaj čierny. Chýbali misky na cornflakes,

Večere boli lepšie. No nič grécke. Jedlá typu čo nájdete doma a dá sa to zmiešať dokopy keď potrebujete improvizovať. Ako dezet bol každý deň broskyňový kompót.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Slečny čo pracovali na recepcii boli veľmi milé a ochotné. No mohli maximálne požiadavky posúvať ďalej a s tými nikto nič nerobil.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

More tam je nádherné. Čistučké. Pláže vpodstate tiež. Nikde som nevidela smeti.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Normál. Dá sa odtiaľ spraviť pár výletov, ktoré stoja za to. Či už pešo alebo sa chvílu poviezť. Nuda nehrozí.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Miesto je fajn. Hotel nie.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání