Napsat recenzi

hotel ? Matina

Recenze hotelu Matina Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 142x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Už jen název hotel je absurdní, spíš by se patřilo říci ubytovna! Pojedu-li ještě do této oblasti, do tohoto zařízení bych nešla ani zadarmo. Příšerné místo, služby, stravování, dálka k moři. Prostě nedoporučuji nikomu.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

čitsá byla jen postel,ale bohužel celý pobyt (12 dní) nebyla převléknuta , zařízení staré, nefunkčí, všude špína, v koupelně mrtví švábi (po celý pobyt neuklizení), voda tekla z obou kohoutků většinou horká, kuchyňka špinavá, bez nádobí, lednice funkční.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

každý den totéž, snídaně - občas páchnoucí salám, sýr, místo másla margarín, marmeláda plácnutá v míse. Tentýž salám od snídaně najdete večer nakrájený v rádoby sýrové omáčce.Dva kávovary přikryté - oba nefunkčí, nabíráte si kávu z plechovky, zamíchat si musíte příborem, lžičky zřejmě nekoupili. Příbory špinavé, na talířích zaschlé jídlo z předešlého dne. Večeře byla taktéž stále stejná - špagety s jakousi omáčkou bez chuti, maso za celý pobyt asi 4x, bohužel vždy s kyselou šťávou, takže v podstatě nepoživatelné. Jinak občas brambory v téže kyselé šťávě. Ryby, ovoce, zelenina budou jen ve vaší fantazii. Prostě šílený, již po 3 dnech vám bude zle jen při pohledu na jídlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

vybavení staré, opotřebované, špinavé, personál moc ochotný není, cokoli chcete - např. toaletní papír, čistý ručník - musíte si o to říci na recepci a mají na vše dost času.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

deklarovaných 600 m k moři je lež, k moři šlapete cca 1.5 - 2 km. V horku, které tam panuje to není žádná sláva. Pro starší lidi nebo děti naprosto nevhodné. Samotné moře pěkné a celkem i čisté, pláž písčitá se slunečníky - v pořádku.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

hotel se nachází téměř na konci, takže každé ráno cca od 4,30h. kokrhají kohoutí, kteří vás bezpečně vzbudí, takže se vůbec nevyspíte. Z druhé strany řvou pávi, kteří vás také vzbudí.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

katastrofa

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání