Napsat recenzi

Dovolená 2015 s CK ***

Recenze hotelu Matina Hotel ** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 2,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 472x
Recenze se líbila: 378 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsem na dovolené začátkem července na Rhodosu , bylo to dobré. Delegáti CK se o nás starali, byli vstřícní a milí. Personál v hotelu ochotný a příjemný. Moře čisté, klidné, osvěžující, slunce a tepla bylo dost.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ubytování se skromnější, ale to základní obsahuje ve slušné kvalitě. Jestliže někdo hledá zlaté kohoutky, každý den nové ručníky a jiné povlečení, tak to bude mít smůlu.Všude však bylo čisto, uklízelo se denně.

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

Strava byla pestrá, jídla bylo dost a nikdo vás neomezoval, jestli si můžete nebo nemůžete přidat (to se jednalo hlavně o muže). Máte možnost si vybrat se dvou mas - většinou drůbež a ryba, přílohy rýže a těstoviny, teplá a studená zelenina, zeleninové saláty,

ovoce - nejvíce melouny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Vybavení standartní. Sprchový kout, záchod. Jediný probném je v to, že závěsy ve sprchovém koutu jsou kratší, takže se stává, že po osprchování plave celá koupelna. Ale je tam kanálek, kterým to odtéká. Klimatizace je za popatek, bazény v areálu jsou pěkné, jsou zde k dispozici slunečníky s lehátky zdarma, je zde i venkovní bar, který je otevřený do večerních hodin. Je zde připojení na internet. Kdo by chtěl sledovat televizi, tak to si moc na pokoji neužije.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž od hotelu jsme to měli asi 15 minut. Lehátka a slunečníky jsou za poplatek. Klidně si obsaďte lehátko, které vám vyhovuje. Určitě někdo přijde a bude chtít zaplatit.

Pláž byla písečná, sem tam byl nános oblázků. Bez lehátka a slunečníku ležet na pláži příliš nedoporučuji. To je pak jen se vykoupat, chvíli oschnout a vrátit se do hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel leží v klidné části. Kdo miluje ruch, diskotéky, atd. musí za nimi do města. Nedaleko je paví farma. Pávi ale v noci neruší - když máte klimatizaci a máte zavřeno, nic neslyšíte.

Když klimatizaci nemáte, což vůbec nedoporučuji, budete mít problém nejen s teplem,ale i s komáry a případným křikem pávů.

Celkový dojem  průměrně (2,2/5)

Dovolená v hotelu Matina je pro ty, kteří si chtějí odpočinout od veškerého hluku, neposlouchat rádio, nechtějí se dívat na televizi, jen si užívat hezkého počasí a krátkých vycházek po okolí ( v tom vedru se toho mnoho nachodit nedá). Je zde ale možnost půjčit si auto, skútr a podnikat výlety po ostrově - navštívit nejrůznější památky nebo pláže.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání