Napsat recenzi

Esperides Beach Řecko - Dovolená pro rodiny

Recenze hotelu Esperides Beach Family Resort **** (Řecko - Rhodos - Faliraki)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 583x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Taverna jedna ze 2 jídelen, vidět je venkovní část kam se dá jít i v plavkách. Taverna jedna ze 2 jídelen, vidět je venkovní část kam se dá jít i v plavkách.
  • Lístek s nabídkou pití shodný na všech barech krom dětského. Lístek s nabídkou pití shodný na všech barech krom dětského.

Hezký hotel pro rodinu s dětmi, animační program po celý den s Funtasie klubem i v češtině. Jídla a pití dostatek po celý den.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl v hlavní budově, čistý, každý den pečlivě uklízený, s vanou, na patře jsou ale i pokoje jen se sprchou. Klimatizace individuálně nastavitelná a dostatečná. Na pokoji byla i malá lednička při příjezdu naplněná (2x pivo Mythos, 2x sladká lino, 2x neperlivá voda), vysoušeč vlasů, a ve skříni dvě deky navíc.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídla bylo dostatek po celý den, v hotelu jsou 2 jídelny, hlavní plně klimatizovaná ale vyžadující společenské oblečení. Druhá je taverna u bazénu kam smíte i v plavkách, je z poloviny uzavřená s klimatizací, a druhá polovina je venkovní zastřešená. V hlavní jídelně je i speciální dětské menu a navíc podávané speciality. V době kdy jsou uzavřené jídelny je dostupný snack ve kterém jsou dvě teplá jídla a dvě sladká (to co zbylo z jídelny), bagety, zmrzlina, a automat s několika druhy nealko pití. Po areálu je ještě 5 barů které mají společný All Inclusive lístek s pitím, plus každý bar má ještě nějakou specialitu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Součástí hotelu (zdarma) je dětský koutek (klimatizovaný), kino (dva filmy denně, dětský 18:00- 20:00 a pro dospělé 20:00 - 22:00). Trochu stranou ale dá se dojít od vchodu do hotelu po značkách k autodromu a houpací lodi (14:00-16:00). V areálu u dětské vesničky je kolotoč s koníkama, prolézačka, lezecká stěna, nafukovací skákací hrad, a dva tobogány, a jeden z barů kde je podávána cukrová vata a popcorn (16:00 - 18:00).

Pro starší a dospělé je dostupný beach volejbal, minigolf, tenis, pingpong, šipky, a další v rámci animačního programu.

Celý den jede animační hotelový program pro děti nad 12 let a dospělé, ale češtinu nezaslechnete. Celkově hotel není pro čechy absolutně připraven, nápisy jsou v angličtině, němčině, ruštině. A ani personál češtině nerozumí i přesto že je jich v hotelu velké zastoupení. Prostě čechy považují za anglicky mluvící.

Pro čechy (vedený v češtině) je ale připraven program od cestovní kanceláře, "Funtasie klub", jak pro děti (od 4 let) tak speciální program pro dospělé.

Dále zde najdete obchod, internetový koutek (placený), hotelové WiFi (placené). Na některých místech (vyšší patra budovy) se dá chytit i free WiFi ale signál je dost slabý.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je oblázková (malinké kamínky), ale dají se najít i místa s pískem, celkově čistá bez odpadků, na pláži jsou (zdarma) slunečníky (3 řady) s lehátky . Sprchy, převlékárna, WC, a vodní sporty. Vlny nejsou nikterak velké a do vody nejsou potřeba koupací boty.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V blízkosti je lunapark a jeden z největších akvaparků v Řecku. Dá se procházet po dlouhé pláži.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Dobře pro děti vybavený hotel, dostatek jídla, zmrzliny a pití po celý den, ani u jednoho ze tří bazénů se nám nestalo že bychom nenašly volné lehátko. U moře to bylo horší, slunečníky byly obsazené ale dalo se najít volné lehátko a odtáhnout přímo k moři. Personál usměvavý a v rámci možností i ochotný.

Bohužel bylo v hotelu velké zastoupení rusů a jejich chování bylo naprosto nevhodné, a nepříjemné, prostě každý z nich si myslel že jim všechno patří a každý jim slouží.

I přes velké zastoupení čechů v hotelu není český jazyk hotelem podporován, tedy až na kino, během týdne tak byl pro děti 2x film v češtině a 2x film s českými titulky pro dospělé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

krpcova eva: rhodes - 23. 3. 2014 22:13

taky mohu doporucit tento hotel,ale lepsi hotel je aldemar paradise royal mare.tento hotel ma pres 10 bazenu se slanou i sladkou vodou 2 tobogany.je supr,nevyhodou je mala plaz,faliraki je lepsi.krasnou dovolenou reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání