Napsat recenzi

Lydia Beach (ex. Alexandros) Lefkada Nikiana

Recenze hotelu Hotel Lydia's Beach *** (Řecko - Lefkada - Nikiana)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 796x
Recenze se líbila: 415 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Katastrofa. Plná cena za pobyt v hlavní sezóně letecky s All inclusive na 11 dní je 30tis Kč. Dát cestovce tyto peníze, pak hned druhý den pobytu chci, aby mě cestovka přepravila zpět do ČR a nebo peníze vrátila. Za danou dovolenou by bylo adekvátní max 10tis. Kč.

Navíc je hotel plný rusů, poláků, rumunů a srbů. Tudíž je velmi hlučný.Personál je neochotný, na hotelu je běžné, že neteče voda. Pláž malá a špinavá. Jídlo ve špatné kvalitě.

Cestovka uvádí, že hotel prošel 2014/2015 rekonstrukcí. kromě jídelny a vstupní haly tato skutečnost na hotelu není poznat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Pokoje čisté, ale hotel velmi hlučný, bez ventilace na chodbách. Chodby hotelu smrdí, zvláště, pokud kuchyně v suterénu něco připálí.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

All inclusive v tomto hotelu naprosto neodpovidá. Cestovní kancelář Vám sice nějaký All inclusive garantuje, ale hotel si ho realizuje po svém. Snídaně jsou obvykle sestaveny ze starého pečiva, eidamu a jednoho druhu salámu typu junior. Juice je instantní směs rozmíchaná ve vodě, čaj jen černý.Máslo nahrazují margarínem. Chladící box s potravinami nechladí. Jogurt jiný než bílý neznají. Na oběd se dočkáte těstovin, případně recyklovaných potravin, které se nesnědly ke snídani (zapečené buřty, které ani čerstvé nejsou dobré), slané maso, sem tam nějaká smetanová omáčka. Obvykle jsou na výběr dvě jídla. Večeře je v podobném duchu jako oběd. Co jediné se dá jíst 8-11 dní je salát z rajčat a paprik. takže pokud si zaplatíte All inclusive a čekáte výběr jídla, nedočkáte se. Co se nápojů týče, alkohol sestáva z ouza, piva a jednoho typu neurčitého alkonápoje z dané oblasti. Kafe jen turek a frape.Voda a instantní pomerančový prášek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál je hlučný, neochotný, nevzhledně upravený. Pokud se vám něco nelíbí nebo si stěžujete, pošlou vás za hotelovým managerem. Tím je "ženská s koulema", která vám vysvětlí, že se v jejich hotelu máte super.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž hotelu je sice malá, ale ne moc upravená a velmi přelidněná.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Okolí hotelu je neupravené. Hotel samotný rozhodně nedoporučuji pro rodiny s dětmi. Je na něm řada kluzkých ploch, ostrých rohů, tmavých zákoutí, kde si dítě snadno ublíží. Dovolená je pak ve stulu střežme náš malý poklad, ať se vrátíme ve zdraví.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Katastrofa. Plná cena za pobyt v hlavní sezóně s All inclusive na 11 dní je 30tis Kč. Dát cestovce tyto peníze, pak hned druhý den pobytu chci, aby mě cestovka přepravila zpět do ČR a nebo peníze vrátila. Za danou dovolenou by bylo adekvátní max 10tis. Kč.

Navíc je hotel plný rusů, poláků, rumunů a srbů. Tudíž je velmi hlučný.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání