Napsat recenzi

Lydia Beach (ex. Alexandros)

Recenze hotelu Hotel Lydia's Beach *** (Řecko - Lefkada - Nikiana)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 431x
Recenze se líbila: 399 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Navazuji na předchozí recenzi, protože jsme byli ve stejném termínu v hotelu Lydia Beach jako Veronika s Petrem. S tím rozdílem, že my zájezd koupilii týden před odletem a tudíž byl za cenu vyšší a to za 22.990,- Kč....o to větší bylo zklamání. V Řecku jsem byla několikrát a vím, že nemůžu čekat žádný luxus, ale tento hotel neodpovídá v žádném případě 4* a za původní cenu 31 tisíc Kč, za kterou je nabízen před slevou, mi to přijde jako drzost. Nejhorší však v tomto hotelu je nabízená strava all inclusive.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel uvádí, že je po rekonstrukci. Týká se to zřejmě jen některých pokojů a společných prostor. Měli jsme pokoj v 2. patře s výhledem přes bazén a zahradu na moře. Byl to jeden z těch lepších pokojů. Pokoj byl vybavený klimatizací, ledničkou, varnou konvicí a televizí, byl čistý, ručníky a ložní prádlo se měnilo pravidelně. Ale měl i své zápory...jednak byl přímo nad kuchyní, takže veškeré výpary byly cítit na pokoji a protože byl v 2.patře, tak byl občas problém s vodou....prostě netekla. Ubytování bylo ale v zásadě dobré, stejně tam chodí člověk jen přespávat.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

To byla asi největší tragédie. Když se řekne all inclusive, tak si asi každý představí stoly plné jídla, ale bohužel to se netýká tohoto hotelu. První dny to celkem šlo, ale pak to bylo děsné - nejen že nebyl žádný výběr, ale jídlo nebylo dobré, zelenina rozvařená, maso vysušené, těstoviny, které se nesnědly k obědu, tak se použily do pokrmů k večeři. Jediné co se dalo jíst byla zelenina s fetou. Pozitivní bylo, že bylo nabízeno i ovoce a to jak červený, tak žlutý meloun, banány a nektarinky. Nikdy nebylo vše najednou, ale střídalo se to. Co se týká stravy, tak myslím, že bych se opakovala po předchozí recenzi. Co se týkalo nabídky nápojů v rámci all inclusive, tak to byl další problém. Žluté kartičky od CK rozhodně nezahrnovaly nápoje jako kartičky jiné barvy, přestože na stránkách CK je nabídka nápojů uváděna. Přestože jsme vznesli dotaz na naši delegátku, tak jsme se žádné odpovědi do konce pobytu nedočkali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení bylo celkem v pořádku. S malým dítětem bych sem asi nejela, protože hotel je takové menší bludiště a prostory kolem bazénu a zahrady nejsou zrovna moc udržované. Co se týká úklidu, tak byly služby v pořádku. Personál hotelu byl ochotný, 2x za pobyt uspořádal řecký večer.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž je menší, ale čistá. Pokud je zde nepořádek, tak jedině proto, že po sobě někdo neuklidí kelímek od pití... Moře je krásné, čisté, klidné, na pláži kamínky, v moři po pár metrech písek. Lehátek je sice méně, ale dají se přenést od bazénu. Jsou zde stromy, kde se dá vyhledat stín.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Velmi pozitivní je, že hotel je obklopen poměrně vzrostlou zahradou a tudíž je zde hodně stínu. Kousek od hotelu je supermarket a autobusová zastávka. Rovněž tak je okolo několik krásných taveren.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Kdyby nebylo stravy a ceny za kterou jsme zájezd koupili, tak jsme byli celkem spokojeni. Lefkada je nádherný ostrov s úžasným koupáním a přírodou. Určitě stojí za to půjčit si auto a prozkoumat okolí. Po této zkušenosti ale platí, že na Lefkadu jedině bez jídla a zajít si do nějaké taverny, kde nabídka jídla je velká a řecká strava je výborná. Navíc na tomto ostrově je o něco levněji, než třeba na Krétě či Rhodosu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lefkada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání