Napsat recenzi

Cristiana Beach Kréta

Recenze hotelu Cactus Mare Hotel (ex Christiana Beach) **** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 551x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsem se vrátila podruhé a očekávala stejně dobrou kvalitu.Bohužel, je to o třídu níž, kvalita jídla hrozná, pořád párečky, fazole...nutrie! ,Co je však pro naše občany děsivé, špína uklid!!!!! Po prvé nám vyměnili na naší stížnost po 6ti dnech, poté jsme se již nedali! špína na hlavní budově , staré pokoje, mladé uklízečky nic o čistotě určitě nevědí...pozor tedy ! Pan manažer místo pozdravu ráno, jen lítá jako pominutý, místo řádné ochoty k rekreantům.Určitě sem do tohoto hotelu již nepojedeme, radějí dál do Málie, tam je lepší péče.Též žádný úsměv personálu...na Čechy se pohlíží jinak než Němce a Angličany, Madary.Prostě né.a delegátka, ta je nemožná, neumí jednat, jen prodat zájezd a nazdar...neumí povykládat o řecích, o památkách, nic...Protože my to již známe, můžeme hodnotit.Jinak Kréta jako taková bezvadná..Projděte si sami autobusem za asi 2,2 eura do Chersonisos a pěšky nahoru 15minut i vesničku Kutuloufare...zanechá na Vás pěknou vzpomínku.Hotel se velmi pohoršil.........

Ubytování  průměrně (3,4/5)

ubytovaní strašné...........hlavní budova nahoře..Fuj

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

nic moc............bylo líp.nebyli olivy, pořád stejné..........snídaně někdy studené..je potřeba dát o 2lidi víc aby to šlo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Starý nábytek, malinkatý pokojík, koupelna hrůza, WC a sprcha asi půl metru od sebe, rozbité umyvadlo, studená voda, otočené kohoutky v orientaci na vodu, tzn modrá je teplá, atd...výměna prostěradel 2x.............

Pláž a moře  průměrně (4/5)

velmi zlý přístup do moře!!!!!!!!!!!!!!!!!!sprcha od moře, již 3roky rozbitá, drátěná podložka rozbitá...ostuda hotelu

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

okolí bylo celkem dobře,

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

vyměnit vedení hotelu, uklízečky ...je tam ale 1 starší paní na jiné budově a ta uklízela jiným dobře...dojem.zkažený pocit z pěkné dovolené-, špína!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání