Napsat recenzi

Naše pokažená dovolena

Recenze hotelu Cactus Mare Hotel (ex Christiana Beach) **** (Řecko - Kréta - Stalis [Stalida])

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 330 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem z dovolené nám kazil přístup recepční a provozního.

Jako bychom po příjezdu ani neexistovali,dokonce se k nám recepční točila zády.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Dva dny dovolené nám pokazila svým chováním a přemísťováním nás z pokoje na pokoj.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně stále stejná nabídka což by nám ani tak nevadilo,na večeři hodně zeleninových jídel,to by také šlo,ale masa velmi málo a někdy se nedalo poznat co jíme.Jatra, kuřecí křídla, karbošky,ale něco připomínalo horní část miniaturních kuřecích prsou, samá kost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybavení v prvním pokoji který jsme dostali příšerné,pokoj malá kobka, druhý pokoj byl pěkný,ale také se to neobešlo bez nepříjemnosti.Nejdriv nám recepční napsala číslo na papír ,tak jsme se museli informovat u pokojské kde se pokoj vůbec nachází,a dopravit tedy kufry do patra ve druhé budově.Po přestěhování nás chtěla recepční vracet zpět do první budovy,do pokoje hned vedle toho původního,bez omluvy, úsměvu,s výrazem který bych použila na odpudivý hmyz.Ale to jsme si už nenechali líbit!

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž malá,ale dalo se opalovat i ó něco výš na trávě,tam se neuklizely odpadky.Schudky k vodě by se měly podle mě opravit před sezonou,pro starší nebezpečné.Slunecniky všelijaké, zřejmě proto bez poplatků,přístup do moře v některých místech přes vodní trávu a kameny.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Obchůdky blízko,před hotelem hezké prostředí, hodně zeleně.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově jsme byli zklamaní.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 25 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání