Napsat recenzi

Nádherná romantická dovolená

Recenze hotelu Kalypso Cretan Village Resort & Spa **** (Řecko - Kréta - Plakias)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 450x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Moc se nám zde líbilo, jedte tam taky ,stojí to za to

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Odlet 17.7.2013 z Brna v 19 15 h, přílet 28.7.2013 v 2 00h do Brna

-do hotelu se jede 90km minibusem /plno zátočin po cestě/

po příjezdu do hotelu v 02 h v noci -zmatený recepční hotelu jménem Kostas -předal nám klíče od asi nejhoršího pokoje co mají /č.216/,ihned jsme pokoj reklamovali-sdělili nám že máme dojít ráno,ráno nám sdělili že máme dojít v poledne, v poledne jsme se už nedali odbýt a konečně nám dal klíče od jiného pokoje-ten se nám již velice líbil /č.170/,zkouší asi kdo co vydrží.

dolní pokoje jsou zrekonstruované ,krásné ale nemůžete nechat otevřené dveře a větrat si-jste ihned na terase kde se pohybují i jiní klienti hotelu ,museli teda v noci používat klimatizaci,

pokoje nahoře začínající číslem 100 jsou již delší dobu po rekonstrukci,nemají tak krásné vybavení ,ale mají všechny výhled na moře celý pobyt jsme v noci měli otevřené dveře na balkonovou terasu a nepustili klimatizaci.Za náš pobyt se nevyskytl ani jeden komár .Klimatizaci jsme tedy vůbec nepoužili.Spali jsme při nádherném šumění moře a perfektním vzduchu.Tím pádem odpadlo bolení v krku při celonoční puštěné klimatizaci.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Měli jsme ALL-strava vynikající,neměla chybu,plno ryb,mořské potvůrky,různá masa-králičí,kuřecí,vepřové,skopové,hovězí,krůtí ,různé přílohy,ovoce,zmrzlina pro všechny kdykoli a nabíral si člověk sám,plno zákusků různé druhy-ty byly nejlepší-přibrala jsem 4 kg,buchty ovoce,jogurty,feta sýr,pudinky,bohaté snídaně-různé salámy,sýry,vejce na různé způsoby,zelenina-velký výběr,ovoce - červené melouny,žluté melouny,pomeranče ,limety.citrony,jablka ,při balíčku na výlet:voda,sendvič,pomeranče,jablka,banány,okurky,rajčata,buchta...

Jídlo nemá chybu,

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

obsluha dostačující,po seznámení velmi milí,snaživí-/různorodá národnost,velmi milá jedna jediná česká dívka Kristýnka/,bohužel delegát v místě sice byl milý starší pán ,ale nevyřídil za nás vůbec nic i když jsme si stěžovali. Pro ALL máme na rukou náramky ale dostanete ještě jednu kartu na celý pokoj ,kterou při každém pití a na každé jídlo musíte nosit u sebe a jim ukazovat jinak nedostanete napít vůbec nic. Musíte tím pádem chodit všude pospolu protože karta je jen jedna.Stěžovali jsme si u delegáta-abychom mohli dostat karty dvě-nevyřídil nic.Nechápali jsme ale toto opatření hotelu - v Ck nám o nosení karty nic dopředu neřekli.

hotel je postaven v prásném romantickém místě ,místní laguna byla pro nás fascinující -nechtělo se nám letět zpět ,moře čistounké,bazény také,obeplavávali jsme útesy,bylo tam plno ryb a viděli jsme nádhernou velkou želvu karetu ,bylo neustále co dělat-bud jsme hráli volejbal,petang,nebo vodní aerobic,večery zpestřené 2 animátory pro dospělé-různé večerní programy /nejhezčí je noc ohně -fakýr chodí po skle,lehá na hřebíky a opaluje se ohněm- v hotelovém divadle/Animátoři milí kluci kteří perfektně tančí , jeden prý z Tuniska -Mumu a Zuzu/,řecký večer,barbeque,břišní tance atd .

Až na ten úvod s tím pokojem a na tu nesmyslnou kartu se nám v tomto hotelu velmi líbilo a doporučuji ho všem dobře pohyblivým osobám-kopcovatý terén a plno schodů/a pro děti od 8 let které umí dobře plavat.Malá miminka si v tomhle hotelu pobyt neužijí a rodiče se nadřou s kočárky.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

u hotelu nádherná laguna pro plavce -hned hloubka 5-15 m,sestup po schůdkách

Chodili jsme do Plakiasu pěšky-5km tam 5 km zpět a na pláž Damnoni /20 minut příjemná cesta/,ale pláž byla obležená turisty takže jsme pak zůstávali v naší laguně u hotelu-tam to bylo nejhezčí.3 dny pobytu nám foukal silný vítr pod číslem 8 a tvořili se víry na moři.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

skály a nádherná zahrada

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hned bych se do hotelu vrátila ,ale preferuji změnu,takže možná jednou.......

Až na ten úvod s tím pokojem a na tu nesmyslnou kartu se nám v tomto hotelu velmi líbilo a doporučuji ho všem dobře pohyblivým osobám-kopcovatý terén a plno schodů/a pro děti od 8 let které umí dobře plavat.Malá miminka si v tomhle hotelu pobyt neužijí a rodiče se nadřou s kočárky.

Velký bazén s trampolínou-super ,čistý ,úklid na pokoji každý den.

Půjčili jsme si auto v Plakiasu - dovezli nám ho až do hotelu a zase si ho pak odvezli.Projeli jsme si 280km jižní Krétu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání