Napsat recenzi

Apartmány Evilion - super dovolená

Recenze hotelu Evilion Hotel a Apartmány *** (Řecko - Kréta - Kato Stalos)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 249x
Recenze se líbila: 412 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Čisté, celkem nově zařízené. Majitelé se starají o chod, paní dokonce uklízí. Bydlejí v areálu, nic není problém. Postele - neproležené matrace...Baječná dovolená. Oproti apartmánu Mark & Joanna na Santorini nebe na zemi.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ob den úklid, výměna ručníků, vynesení koše, čistá utěrka. S manželem jsme bydleli v apartmánu, který měl 3 terasy a byl 2x velký než naše garsonka v Praze. Luxus. Venkonvní stahovací žaluzie. Kuchyně dobře vybavená. Klimatizaci jsme si nepřikoupili, protože jsme větrali průvanem a ani v srpnových vedrech nám to nevadilo při orientaci apartmánu na sever, jih a západ. Viděli jsme dokonce důchodce s jezdítky, kteří tam bydleli, ale je asi nutné zdůraznit, že chcete studio v přízemí. Jediný problém byl, když asi 3 noci za sebou začal v noci někde štěkat pes a štěkal asi hodinu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme bez stravy, ale nebyl problém. Lednice s mrazákem a mikrovlnka, trouba, vařák, toustovač, překapávač, hafo nádobí...sice jsme nevyužívali, protože jsme se stravovali v tavernách a naprosti přes ulici je výborná pekárna. Supermarkety jsou tam všude.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Nic není problém. První den jsme si koupili trezor a pan domácí nám řekl, že zaplatíme až někdy. Přihlásili jsme se s platbou předposlední den a řekl nám ať to klidně dáme do trezoru, že si to pak vezme..Čisto, neoprané ručníky. Paní majitelka, která nám uklízela v apartmánu se nás vždy ptala, jestli je vše OK a není někde problém. Dokonce nám jednou utřela nádobí, které jsme nechali v odkapávači:-)

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Je jen přes ulici. Na konci pláže, tj. přímo před apartmány je čistě jen písek a kus dál jsou i kameny. Byli jsme na písečné. Ideální pro děti. Velmi pozvolný vstup a hlavně asi 50 m od břehu stačíte pořád. Vlný jsme měli jen 2 dny.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Taveren, supermarketů i obchodů dostatek. Jen gyrosárny jsou v okolí jen 2 a z toho doporučuji jen 1, a to Friendly food. Mají tam super menu - large gyros s velkým točeným za 6,80 EUR. Jinak "talířový" gyros mají všude. Taverna vedle apartmánů - Maria´s dává při zaplacení obrovský talíř různého druhu ovoce a karafu raki:-)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Skvělá dovolená. Jak jsme pochopili hodně se tam lidé vracejí. Nebojím se doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání