Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Stella Village Hotel & Bungalows **** (Řecko - Kréta - Analipsis)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 479x
Recenze se líbila: 450 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé na Krétě a myslím si, že výborná volba.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Žádný pětihvězdičkový luxusní hotel, ale interiér je ve výborném a čistém stavu. Ubytování ve Stella Village je vlastně komplex bungalovů, ve kterých je vše potřebné, klimatizace, WC, sprchový kout s hlubší vaničkou, trezor (15,- EUR / týden), telefon, zrcadla, ručníky, skříně, postele a TV - ta však nefungovala, ale nám to nevadilo. Měli jsme zdarma i dětskou postýlku, což nás s malou potěšilo.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

My byli all-inclusive, v ceně byly dva druhy alkoholických nebo nealkohol. drinků denně (ty se střídali, byly to vždy kombinace rakie s něčím, dále pivo (Cretan Beer - vcelku dobré), vína (červené, rosé a bílé - vždy jeden druh), džusy, limonády a voda. Jídlo výborné - za jedna!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Lehátka a slunečníky u bazénů i na pláži zdarma! Co se týká personálu, tak ten je velice usměvavý, příjemný a ochotný personál hovořící anglicky, německy, francouzsky, rusky a částečně i česky - spíše pár slov, ale ochotný se domluvit :)

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Hotelová pláž je jen kousek od hotelu za málo frekventovanou uličkou. Na pláži i u hotelových bazénů jsou slunečníky zdarma, na pláži není sice bar, ale za to voda v automatu, což stačí. Kdo chce, zajde si do hotelového baru. Pláž je písečná (jemný píseček) a nejlepší v celém letovisku, takovou nemají ani pětihvězdičkové hotely v okolí. Je sice menší, ale plně dostačující. Jediná nevýhoda je, že sem tam zhruba 30 m od břehu narazíte na kamen (zhruba 50 cm pod hladinou v závislosti na přílivu nebo odlivu), ale to je Kréta, neobtěžuje to, když nešmátráte nohama v hloubce :) a plavete.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Pro děti slušné vyžití, animátoři, tobogány, vodní atrakce v bazénech (celkem 4 bazény pro všechny), hřiště, amfiteátr.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Kdybych jezdil vícekrát na jedno místo, což nedělám, tak bych se bez váhání vrátil sem. Vřele doporučuji, dle mého za slušný peníz krásná dovolená a na negativní recenze nehleďte! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání