Napsat recenzi

Slušná dovolená na Krétě s vyžitím pro cachtaly

Recenze hotelu Stella Village Hotel & Bungalows **** (Řecko - Kréta - Analipsis)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 226x
Recenze se líbila: 233 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Jeden z větších bazénů Stella palace Jeden z větších bazénů Stella palace
  • Výhled z jídelny Výhled z jídelny

Pěkný hotelový komplex v palmovém ráji mezi rozkvetlými ibišky. Vhodný myslím úplně pro všechny, rodiny s dětmi, mladé páry i penzisty.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Je fajn, že ubytování je členěno do menších budov, člověk nemá dojem přeplněnosti ani ztráty soukromí. V těsném sousedství je pětihvězdičková odnož - Stella Pallace, je možno využívat jejich obří bazény, ale jejich měkčená lehátka raději vynechte, pokud budou z většiny obsazena, mohli by vás slušně požádat, ať je uvolníte.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Stravování na vyšší úrovni, spoustu jídel připravují dokonce před vámi. Vyberou si masožravci i vegetariáni. Jídla se občas opakují, ale to se dá přežít. Jedinou negativní věcí jsou zde točené džusy, divné a hořké, nedobré. Také víno k večeři by mohlo být lepší než jen podprůměrné stolní. Naopak vynikající byly nadýchané dorty, 2-3 druhy ke každému obědu i večeři, další mini zákusky a hlavně oblíbená medová baklava, výtečná! Kdo ale vyžaduje k jídlu omáčky, tak sem fakt nejezděte! ;-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Více prostorných bazénů potěšilo, i na lehátkách se vždy našlo nějaké místo. Pro děti skluzavky, tobogány, loďka na prolézání, zahraniční dětský klubík. Dále minigolf, amfiteátr sloužící jako kino či koncertní síň. Denně zajímavý večerní program pro děti i dospělé, přes den klasika typu šipky, vodní pólo apod.. Personál milý, usměvavý, svižný. Vedlejší lázně jsme nevyužili. Nejen pro děti herna, automaty, stolní hokej apod.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž menší, ale pozvolná, písečná a čistá. Vhodná díky postavenému molu proti vlnám i pro menší děti. Pár řas ve vodě nám náladu nezkazilo.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Těsně u hotelu další krámky, půjčovny aut, kostelík, zastávka motorového vyhlídkového vláčku, lokalita spíše klidnější.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem maximálně pozitivní, z celkem 6 dovolených v Řecku byla tato nejlepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání