Napsat recenzi

Hotel Lito...majitelů ryto!!

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 621x
Recenze se líbila: 516 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

S manželkou a dcerou jsme po dvouhodinové útrapné noční jízdě autobusem z letiště dorazili do hotelu ne zcela vábné úrovně. Nápojový automat nefungoval.,Místo aby dcera zahnala žízeň, byli jsme uvedeni do pokoje stavu lepší ubytovny v česku. Než stihla skončit snídaně, byly vykradeny tři pokoje klientů, kteří dojeli s námi. Dodnes nikdo nic neřeší. Nyní na pláž s cennostmi, protože nabízené poštovní schránky, jako trezor nejdou využít!!!!Po takto náročném příjezdu, jsme očekávali, že snídaně bude naše záchrana. Naopak!! Opět šok, jídlo oschlé nechutné,bez sladkého pečiva, pečivo jednoho druhu-oschlá veka-chleba, taktéž párky...pokud oschlou uzeninu takto nazvat, , saláty nechutné, ovoce pouze melounový chod. Pití z automatu ráno při snídani nefunguje, musíte si vystačit s rozlévaným oranžovým nápojem, při kterém se vám ústa pokřiví, asi džus? Po snídani musíte hodinu vydržet bez pití, automat funguje až od 10.hod. Nápoje v něm docházejí, ale soda je stále. čistou vodu pouze za peníze. Dopolední svačina není. Služba All inclusive hrozná. Oběd opět stená úroveň jak snídaně a za dobu pětí dnů co jsme tady, žádná změna!! Hranolky v oleji, maso tuhé, ale na procvičení čelisti vhodné a ostatní ani nemluvě. Vypozoroval jsem, že salát k obědu je posunut o dvě místa atd. Věčeře opět hrozná, nepoživatelná, bez sladkého zákusku pro děti a ovoce...pouze ten meloun. Stolování je strašné, naposledy jsem si po sobě odnášel jídlo od stolu ve školní jídelně, zde se službou All inclusive musíte sami, ubrusy se nemění, nádobí špinavé, mastné. Myjí ho nejspíš ručně... odpolední svačina je v nabídce se sušenkou, kterou raději nekousejte..nejdříve namočte do vhodného nápoje. Bar nejde nazvat barem, je jen do 22.hod, čepuje pivo s vínem hrozné chutě a dva jejich alko nápoje..naštěstí dokud funguje nápojový automat (také do 22.hod), máte co pít, ten narozdíl od barmana je na svém místě, a nemusíte na něj čekat. Na mé reklamace uplatňované se službou, kterou jsme s manželkou zaplatili, bylo jednáno jako s fakanem, řvala po mě řecká majitelka CK, která zde má svého delegáta a stará se o hosty , jako partnerská cestovní kancelář, hrozná úroveň o hosty, delegát je řecký, sice čech zde žijící, ale než aby něco řešil, nechal řešit svoji nadřízenou Maria Nitszaki , taky zde žíjící češkou. Arogantním způsobem a ironicky mne ujišťovala, že než dojedu do Čech, bude má reklamace vyřízená, no jo, ale tam vůbec nedorazí! Řecký delegát, prý s českou majitelkou, výhradně jen pro české hosty na informační schůzce vlastně nic neřekl, jeho řeči a nabídky výletů mi připoměly naše domácí prodejní akce pro seniory. Prostě rito na nás českých turistech, tady totiž v hotelu jiní nejsou, protože němci, rusi a poláci by si takové chování a otřesné služby včetně jídla nikdy nenechali líbit.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotelový dům pro dělníky,sprcha velikosti tak pro dceru....recepce nefunguje.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Hrozná služba All inclusive

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personál neochotný, on tu očividně není pro nás, ale my pro něj.....

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž písčito oblázková s čistým mořem, jediné co je pěkné

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Raději nehodnotím

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Je to naše nejhorší dovolená se zavedenou cestovkou, divím se, že ji ještě CK Čedok nabízí. Hrozné chování, služby.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jan: Kecy - 18. 8. 2013 19:53

Letos jsme po dlouhé době vyrazili na dovolenou.Nerad píší recenze ale naše dovolená v hotelu Lito byla fantastická.Jen to kazili dvě velmi kyselé rodiny které napsali tyto recenze.Zapoměli napsat že jste se z nikým nebavili a záviděli jste našemu delegátu který nám dal nádherné tipy na výlety a byl každý den mezi náma.Všichni ostatní jsme byly v pořádku.Takže si dovolují říct ať radši nikam nejezděte a vařte si doma.Jste ostudou českých turistů reagovat

Monča: Re: Kecy - 18. 8. 2013 22:42

musím souhlasit,dovolená byla super a tito lidé ji dokaží jen otrávit...opravdu příště radši nikam nejezděte reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání