Napsat recenzi

Prima bydlení

Recenze hotelu Eva Studios & Apartments ** (Řecko - Kréta - Agia Pelagia)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2019
Přečteno: 56x
Recenze se líbila: 191 čtenářům
Fotografie: 10
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Zátoka Zátoka
  • Cesta k hotelu na stravování Cesta k hotelu na stravování
  • Plaz Plaz
  • Okolí hotelu Okolí hotelu
  • Pohled z balkonu apartmánu pokoj c.1 Pohled z balkonu apartmánu pokoj c.1
  • Okolí cesty k hotelu na stravování Okolí cesty k hotelu na stravování
  • Plaz Plaz
  • Jídelna Jídelna
  • Zátoka Zátoka
  • Pohled z balkonu apartmánu Pohled z balkonu apartmánu

Celkem pozitivní

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Nejdříve prvotní šok, nemohli jsme ubytování najít, bloudili jsme po letovisku, ale nakonec nás majitel odchytl ... první noc jsme spali v jiném pokoji, druhy den dopoledne nás přesunuli do apartmánu. Vesměs hodnotim ubytování kladne.

Na pokoji malá kuchyňka se základním vybavením, plotna, trouba, příbory, noze, nádobí atd. Pod kuchyňskou to lehce zapáchalo plísní.

Koupelna malá, sprchový “kout” s wc a umyvadlem, mini okno. Velikost koupelny cca 1,5 x 1,5 m.

Pokoj vybaven dále klimatizací (zdarma), stolem s židlemi, TV, balkon se stolem a židlemi, susakem na prádlo.

Samostatná ložnice s manželskou posteli, skříň, noční stolky a toaletní stolek se zrcadlem.

V hlavní místnosti dále pak rozkládací křeslo (spaní na něm šílené, téměř v rozkladu, matrace tvrdé, nepasovaly na sebe, člověk většího vzrůstu - odhad nad 190 - by se nevešel). Museli jsme vypodlozit dekama.

Za týden úklid pouze jednou.

Jinak špína, prach, pisek a jiné nečistoty žádné.

Negativně hodnotim nedostatek síti v oknech (a děravé, všechny do byly) neboť tolik komárů, kterým bylo jedno, čím se strikate a jaké všechny možné odpuzovače má člověk nakoupene, by za noc vysali i slona do sucha.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Docela to uslo, na můj vkus málo mořských plodu, kopr ve všem kromě zakusku, nechutnalo mi žádné z jejich nabídek mas, buď tvrdé nebo zbytečně v omáčkách zpracované s kosti ... úlomky pak byly v cele omáčce.

Chybela mi ryze jako příloha, malý výběr ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Majitel i dcera naprosto úžasný, snažili se ve všem vyhovět. Free připojení k ineternetu, bohužel slabá Wi-Fi, dost často přetížená nebo nefunkční.

Hotel, kde jsme se stravovali byl prima, obsluha milá, příjemná, přátelská.

Bazén s brouzdalištěm, v rámci allinclusive přes den nabídka pouze pizza a nějaké drinky, odpoledne kopečkova zmrzka, pizza servirovana na ubrouskach, pití plastové kelímky nebo papírové na kávu.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Moře cca 3min chůze, pláž krásná čistá, oblázky s pískem, lehátka i slunečník za poplatek (7-20 € za den, dle místa).

Na plazi nabídka vodních sportu, půjčovna lodi.

Vstup do moře celkem postupný, cca 3-5 M od břehu beton porostly malými jezky. Mušle žádné, občas se dalo něco málo vyhrabat z kamínků na plazi.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Obchůdky hned u ubytování, potraviny a základní potreby cca 2min chůze.

Cigarety v letovisku bylo možné sehnat pouze v jednom obchudku mimo základní centrum.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Za mě za investované finance luxusní dovca, negativně hodnotim cca 0,5km docházku na jídlo .., 3x denně tam a zpět s detma není úplně ono, allinclusive jsme pak ani nevyuzivali, neboť kuřat pro každý drink 1km do kopce bylo šílený.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání