Napsat recenzi

Hezká válecí dovolená

Recenze hotelu Eva Studios & Apartments ** (Řecko - Kréta - Agia Pelagia)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 75x
Recenze se líbila: 195 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěli jsme pohodovou klidnou dovolenou zaměřenou na nic nedělání, takže tato dovolená splnila naše očekávání. Ubytování bylo skromné ale čísté, jídlo velmi dobré v hotelu Alexandr. Moře bylo skvělé, super čistá voda. Kolem pláže pouze malý chodníček a za ním taverny, žádná silnice s auty.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Skromné ale čísté ubytování, výborný pan domáci se kterým se dá na všem domluvit. Wifi koutek zadarmo. Klimatizace na pokoji zadarmo.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo i personál hotelu výborné, spousta ryb a tradičních řeckých jídel, zeleniny a dezertů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Bazen čístý, dostupná posilovna. Personál milý a ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

S dovolenou jako takovou jsem byla spokojená, služby CK především pana delegáta byly více než tragické.

Místní řidič, který nás vezl z letišně na ubytování nás vysadil uprostřed parkoviště ve 2 hodiny ráno a řekl, že dál nemůže protože se tam s velkým autobusem nedostane. Žádná mapa, popis cesty nic (pro někoho s internetem v mobilu to není problém, ale nevím kdyby tak vysadili moji mamku nebo babičku). U ubytování nás čekal pan domácí, tak jsme dlouho nebloudily.

Druhý den byla schůzka s delegátem, která kromě informace o tom, že jsme na Krétě a budeme-li chtít půjčit auto tak máme volat jedině jemu, a on nám to za 50 Euro zajistí (běžná cena v půjčově od 30 Euro). Žádné info o tom když se Vám něco stane, nebo Vám něco ukradnou atd. Nevěděl jestli se klimatizace v hotelu nebo na apartmanech plati, kde a za kolik si vyřídit sejf, jak se dostat do Heraklionu nebo nějaké info k odjezdu.

Následoval týden velmi příjemné dovolené, až do dne odjezdu.

Apartmany Eva stačí vyklidit až mezi 17-18hodinou (dle dohody s panem domácím), ale pak delegát nám oznamil že v 10, a odjezd bude v 20:20 od lavičky kousek od Hotelu Alexandr tak jsme kufry musely dotlačit do hotelu, kde není jistá cesta než do kopce nebo po schodech.

Když 20:30 přijel pan řidič, vůbec nechápal proč nejsme u svých ubytování, kde má psané zastávky a počty lidí které má vyzvednout. Takže celá stěhovaní akce s kuframa a vyklízení pokoje v 9: ráno bylo zbytečné jen díky neinformovanosti pana delegáta.

I přes tyto nedostatky hodnotím dovolenou pozitivně, krásné moře, slunce svítilo, místní lidi super, jídlo parádní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání