Napsat recenzi

Apollon Kos

Recenze hotelu Apollon Hotel **** (Řecko - Kos - Lambi)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 954x
Recenze se líbila: 502 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Rodinná dovolená s 3 letým dítětem. Ubytování průměrné, na Řecko odpovídající, obyčejné. Pokoje se dost liší, poznali jsme dva druhy, první pokoj jsme ihned po ubytování chtěli vyměnit - naprosto neodpovídající udávané úrovni - hotel a 3 - 4 hvězdy. Nacházel se v budově pod úrovní terénu ( suterén ), měl prosklené vstupní dveře s oknem, bez záclon, s neprodyšnými těžkými závěsy, na wc a v koupelně okno nebylo, ani odvětrání, prostě nic, takže v pokoji, ač fungovala klima, byl smrad z wc a neustálé vlhko.....Okno bez sítěk, na dveřích také chyběly, vzhledem k velkému výskytu komárů byly tyto doplňky nepostradatelné. Takže tento pokoj zcela nevyhovující - hrozný - děs.

Hotel se skládá z několika budov, dle našeho mínění je tato budova nejstarší.....pokoje mají čísla kolem 100. ( tyto pokoje mají čísla zhruba 104 - 108 ). Když jsme první noc uspali dítě a sedli si na malou terásku před pokoj, zjistili jsme, že je všude na trávě a zíďce před pokojem plno švábů. Vyháněli jsme je z terasy - z podlahy, zíďky, nechtěli jsme nakonec moc větrat, aby se nedostali dovnitř pokoje. Vzhledem k tomu, že chyběly síťky v okně, nedalo se větrat. Po těchto zjištěních jsme druhý den požadovali výměnu pokoje. Na recepci jsme recepčnímu anglicky vyjádřili nespokojenost s pokojem - kobkou a s přítomnými šváby.

Dostali jsme nový pokoj, na úrovni 3 - 4 řeckých hvězd, kde vše fungovalo tak, jak má. Na wc a v koupelně bylo okno, vstupní dveře plastové ( v předchozím pokoji nikoliv, byly staré dřevěné, prosklené ), plastové okno, na nich síťka proti hmyzu. Naprostá spokojenost. Švába jsme před pokojem po zbývající pobyt zaregistrovali pouze jednoho......strašně velký rozdíl...........

Ač jsme si "vyhádali" nový pokoj, tak jsme následně zjistili, že do našeho předchozího pokoje byli ubytováni zase Češi. No a pokud neumí člověk anglicky, nebo se bojí ozvat, nebo není důrazný k vedení hotelu a delegátovi ck, tak svůj pobyt stráví v kobce, kterou mu budou hlídat švábi.

Ač jsme byli delegátem ujišťováni, že švábi jsou v Řecku běžní, s takovýmto tvrzením nesouhlasím ( na řeckých ostrovech jsme byli již 5 krát a nikde jsme se s tím nesetkali ). Následně jsem zjistila, že v jiných hotelech v této destinaci aplikují dennodenně postřik na švábi, což jsme zde neviděli ani jednou. V den odjezdu se s námi ještě jeden přišel rozloučit až do jídelny.

Hotelový komplex je starší, udržovaný, všude plno zeleně, moc pěkný. Bazény - velký a dětský - také pěkně udržované. Personál ochotný.

Ubytování  průměrně (4/5)

V novém pokoji na Řecko vše ucházející, žádný přepych, ale čisto, fungující klima, každý den úklid, vynesený koš, vytřeno. Pokoj světlý, vzdušný, pěkný, na přespání vyhovující.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Forma švédských stolů, všeho dostatek, když něco došlo, okamžitě bylo doplněno. K večeři v ceně pivo, víno, limonády, každý si mohl natočit, kolik chtěl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Recepční - průměrný, chvílemi neochotný ( co se týče stížností ) ihned jednat.

Úklid - super.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž cca 5 min. od hotelu, hrubý písek, oblázky. Pláž ne moc udržovaná, sem tam odpadky, pro malé děti méně vhodná. Poměrně příkrý vstup do moře. Vzhledem v tomu, že na Kosu dost fouká, jsou u břehu neustále chaluhy, mořská tráva.

Nám to ovšem nevadilo. Také jsme jezdili na vzdálenější pláže, i vhodnější pro děti ( našemu dítěti nevadila ani tato pláž ).

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Samotný hotel je obklopen krásnou zahradou, plnou zeleně. Nádhera. Hotel leží na hlavní třídě, která spojuje Lambi s hl. městem Kosem. Pěšky - cca 30 minut. Všude plno obchůdků, taveren, na večerní korzování super.

Lambi a Kos spojuje cyklostezka, dají se půjčit kola, většina turistů tohoto využívá a večer jezdí na kolech ( holandského typu, lehké převody, bez štangle ). Kolo na den stojí 3 - 4 eura, dá se půjčit i s dětskou sedačkou.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Celkový dojem nám zkazilo původní ubytování a vědomí toho, že ty nejhorší pokoje v hotelu jsou určené Čechům. Také nás zarazila rozdílná úroveň pokojů.

Jídlo dobré, moře průměr.....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 72
z 83 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání