Napsat recenzi

Září v hotelu Pantheon

Recenze hotelu Pantheon Hotel Studios ** (Řecko - Kos - Kefalos)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 172x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování skromnější, personál příjemný, na jídle se šetří, okolí klidné, pěkný výhled na moře. Moře je sice trošičku dál, ale stojí za to si k němu dojít, je čisté a v době našeho pobytu bylo krásně teplé. Ideální místo pro ty, co mají rádi klid.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje jsou skromnější, ale postačující. Prostorné zastíněné balkóny, kterými se chlubí např. nabídka cestovní kanceláře jsou ale výsadou jen některých pokojů. Ten náš byl maličký a pražilo tam od rána do večera. I tak z něho byl ale krásný výhled na moře.

Byly zde kvanta komárů, takže jsme bohužel nemohli mít ani přes noc, kdy se ochladilo, otevřené balkónové dveře a museli jsme si zaplatit klimatizaci.

Jinak je zde čisto a personál je příjemný.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Je dost patrné, že na jídle se tu šetří. Snídaně jsou velmi jednotvárné i pro nás nenáročné a ovoce či zeleninu byste tu marně hledali. Párkrát jsme dostali plesnivý toustový chléb. Večeře mají výběr ze dvou jídel. Vrcholem zeleninové oblohy je kupička nakrájeného zelí, čtvrtka rajčete a plátek okurky. Jedinou rybí večeří byl zapékaný tuňák s bramborami. Ve skutečnosti to byly tři rozkrojené vařené brambory a studený tuňák vyklepnutý z konzervy. Větším jedlíkům by porce asi nestačily. Za cenu této polopenze bychom se 100% lépe najedli v okolních tavernách.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál byl příjemný. Bazén u hotelu je s krásně průzračnou vodou, ale když jsem u moře, dám přednost radši jemu. Zvlášť, když jsem viděla jaké množství dezinfekčních prostředků se do bazénu sype a u bazénu není k dispozici sprcha, aby to ze sebe člověk mohl spláchnout.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Hotel je na kopci, takže člověk musí k moři kousek dojít, ale není to tak daleko (asi 15minut) a stojí to za to. Pláže jsou čisté, písečné, při vstupu so moře oblázky, někde kameny. Dá se doplavat na blízký ostrůvek s kostelíkem. Voda je průzračně čistá a v době našeho pobytu (první týden v září) byla i krásně teplá.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Nejbližší okolí hotelu je trochu drsné. Krajina suchá, kvete tu tymián. A na obě strany je výhled na moře a okolní ostrovy. U hotelu se pasou kozy. Asi 10-15 minut od hotelu jsou obchody a taverny.

Nejedná se o místo obklopené hotelovými komplexy a nočními podniky, takže je tu krááásnýýý klídek.

Bylo zde dóóóst vedro, takže ideální je, půjčit si skůtr a projet ostrov na něm.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Pobyt ideální pro ty, co hledají klidnou dovolenou s bezva koupáním.

Jídlo bych si obstarala vlastní. Polopenze opravdu nestojí za to.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání