Napsat recenzi

Bezchybná dovolená na ostrově KOS

Recenze hotelu Pantheon Hotel Studios ** (Řecko - Kos - Kefalos)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 390x
Recenze se líbila: 400 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na vedlejší budovu a terasu. Pohled na vedlejší budovu a terasu.
  • Pokoj Pokoj
  • Výhled z balkonu Výhled z balkonu
  • Bazén Bazén
  • Ostruvek Kastri, kam se dá v pohodě doplavat. Ostruvek Kastri, kam se dá v pohodě doplavat.

Naprosto bezvadná dovolená na Kosu. Vše naprosto bezchybné od nástupu v Praze do letadla po návrat zpět do Čech. Hotel Pantheon, kde jsme byli ubytovaní leží na nádherném místě s úžasnou vyhlídkou na moře a městečko. My byli moc spokojeni, není to tak daleko jak se zdá. K moři pár minut pěšky.. Za nás můžeme dovolenou určitě doporučit i cestovní kancelář *******

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Ubytovaní jsme byli v hotelu Pantheon. Při příjezdu na Vás dýchne rodinná atmosféra a ta se nezmění po celý Váš pobyt. Všechny pokoje mají výhled na moře. V pokoji vše potřebné. 3 x týdně uklizeno a vyměněné ručníky a povlečení. Paní majitelka velice příjemná. Jen doporučuji si vzít repelent, komáři s Vámi občas budou sdílet pokoje :) Ale dá se to určitě přežít :) Na pokoji k dispozici i klimatizace, ale nebyla potřeba.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Strava nám vyhovovala, měli jsme polopenzi. Ke snídani jsou teda vždy dva opečené tousty, plátek salámu a plátek sýra. Dále je k dispozici čaj, káva, kakao, mléko, džus.Dále také doporučuji ochutnat řecký jogurt s medem a také tam byly 3 druhy různých vloček do mléka. Nepřejíte se,ale hlady rozhodně neumřete.

Večeře byly super! Vždy bylo na výběr ze 2 až 3 jídel. Předkrm, hl. chod ( většinou nějaká řecká specialita a vegetarianské jídlo) a zákusek ( ovoce nebo koláč). Večeře nám chutnali.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Využili jsme akorát bazén- čistý, lehátek hodně. Moc lidí tam nechodilo, takže pokud máte rádi klid, tak doporučuji :)

Od hotelu také jezdí svoz dolů k pláži, takže pokud jste líní šlapat kopeček tam a zpět není problém toho využít. Vždy v 10:00 ve 13:30 a v 18:00.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláže čisté, uklizené. Klidné. Pozvolný vstup do moře. Lehátka za poplatek k dispozici.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel leží na kopci, takže do centra si musíte udělat procházku. Nám to, ale vůbec nevadilo. cca 15 minut chůze. V centru hodně obchůdků, barů. Každý tam najde určitě to své :)

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Určitě doporučuji. Toto místo určitě stojí za návštěvu!! Vhodný pro každého. Ať už mladé lidi, nebo lidi toužící po klidu!! :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání