Napsat recenzi

Apartmány Gela, Sidari

Recenze hotelu Gela Studia a Apartmány ** (Řecko - Korfu - Sidari)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 271x
Recenze se líbila: 460 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučuji vybrat jiné místo. Ale třeba jsme narazili jen na špatný čas.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Studio bylo prostorné, klimatizaci jsme nevyužili, dal se udělat menší průvan otevřením dveří a balkonu.

Měli jsme dvě sražené valendy s 10-15cm mezerou mezi matracemi a pouze jednu plachtu na přikrytí pro dvě dospělé osoby. Bylo druhý den napraveno.

V den příjezdu v noci nás "ubytovala" majitelka objektu, pouze si opsala čísla pasů, nic neukázala, nic nevysvětlila.

Sraz s delegátkou byl další den dopoledne.

Moskitiéra byla přivrtaná, aby ji klienti nemohli použít, a museli požádat majitele. V našem případě se nám jej podařilo odchytit v polovině pobytu. Takže jsme i přes odpuzovač do zásuvky byli celí poštípaní.

Koupelna klasická.

Televize bez ovladače, ale nejeli jsme se dívat na místní televizi.

Za 10 Eur bylo možno si prodloužit pobyt v den odjezdu do 18 hodiny, což je velké plus.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Nádobí ve studiu bylo "co zbylo a dům dal", sklenička na víno jen jedna, hrníčky popraskané a čekaly, že každým použitím doslouží. Pro snídani dostačující. Na jiné vaření nebo přípravy jídla nedostačující.

Potkat majitele a něco s nimi řešit byl nadlidský výkon.

Moskitiéra byla majitelm zprovozněna, i přes domluvu delegátky, až v polovině dovolené.

Jedna rulička toaletního papíru na celý pobyt (s tím jsme počítali a měli své).

KATASTROFA byla, že ani jednou za pobyt nebyly vyměněny ručníky, i přestože jsme je paní uklízečce připravili ke dvěřím na zem, i v koupelně na zem. Vždy je jen překročila a vynesla jen odpadky a to jen tehdy, pokud jsme na stole nechali prázdné tašky z obchodu. Jeden den jsme žádné tašky neměli a neměli jsme ani vynesené koše. V pokynech bylo uvedeno, že výměna povlečení a ručníků je jednou za pobyt - zde asi myšleno jednou, když studium opouští předchozí ubytovaný a nastupuje nový.

Nebyla zde ani žádná šňůra, ani sušák, aby se dalo pověsit mokré prádlo, plavky, případně, že bychom si ručníky sami přeprali. Byť některé jiné studia sušáky měly.

U ubytování byl bazén s lehátky a slunečníky zdarma, který jsme využili až poslední den na pár hodin.

Ubytování je poksytováno více CK a klientům z různých zemí, takže jsme zde měli pár Čechů, Poláků, Španělů a jiných lidiček.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Městská pláž v celku OK, byli jsme se tam jen projít, jezdili jsme po ostrově a hledali "klidné" místa na koupání a procházky.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Všude hodně Angličanů, takže se jim i Korfu značně přizpůsobilo, hlavně co se týče jídla.

V okolí dlouhá hlučná promenáda, ale v pokoji večer nebylo problém usnout. Vše je o zvyku. Hodně barů.

Před studii teče řeka, ani jednou nebyl cítit zápach, jak jinde v recenzích uvádějí. Ale komáři byli zde hojně a proti elektrickým odpuzovačům už byli imunní.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Určitě znovu na dané místo nepojedeme. Jednak celkový dojem zkazilo nevyměnění ručníků, a vynesení košů jen pokud jsme nechali sáčky. A také proto, že Korfu již není typicky řecké, ale napůl je to "Anglie".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání