Napsat recenzi

Spíše sklamání.

Recenze hotelu Messonghi Beach Hotel Resort *** (Řecko - Korfu - Moraitika)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme v Řecku už asi po páté,tak máme s čím srovnávat.Tento hotel jsme si vybrali kvůli vnukům,sami bychom tam jeli asi sotva.Je to hotel nacpaný od sklepa až po střechu dětmi všech věkových kategorií,a k tomu samozřejmě náleží věčný řev a ječení všeho druhu od rozbřesku do půlnoci.Hotelový komplex má kapacitu asi 2500 hostů,děcek je asi polovina,tak si to snad umí každý představit.To jen,kdyby si tam někdo chtěl jet odpočinout.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokud pamatujete rekreační střediska ROH z osmdesátých let,tak na takový přepych rychle zapomeňte.Pokoj 16 čtverečních metrů obnáší dvě postele,dvě přistýlky nad sebou nebo dvě skládací lehátka,dva noční stolky,jednu toaletku a jednu židli.Skříň po prababičce nepoužijete.Páchne stařinou a od ní okamžitě vše,co do ní dáte.Uklízí se sice každý den,ale po místním způsobu.Mopem se to rozmydlí po podlaze na jedno namočení a jen na viditelných místech a pavučiny pamatují jistě lepší časy hotelu.Ale řekněme,že do pokoje chodíme jen spát.Měli jsme pokoj "Standard",t.j. bez klimatizace,ledničky,televize.Jedním slovem holobyt.Netušil jsem jak bídný může být standard.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Jídlo je záležitost naprosto se vymykající všemu co vás jinak hotelem provází.Velmi chutné,nikdy nic nechybí.Od "obyčejného"hovězího,přes ryby,drůbež,králíka až po skopové,jehněčí i lamu.Spousta ovoce,zeleniny,jogurtů,zmrzlin i nápojů.Pečiva nepočítaně,vejce na několik způsobů,uzeniny,prostě téměř cokoli.Jen by snad mohli personálu vysvětlit,že zkřížený příbor znamená nebrat.Jdete si totiž něco přidat,než se vrátíte,už nemáte čím jíst.Jídlo prostě super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení:tobogán u bazénu-3 Eura na den,lehátko na pláži-2 Eura-ale pozor!Jsou dvě vedle sebe,takže 4 Eura.Nad nimi slunečník,takže automaticky 6 Eur na den.Internet-2 eura /hod.Všechny atrakce pro děti(el.čtyřkolky,play-station,ping-pong atd.)vše za poplatky,ne zrovna malé.Např.el.vozítka-3 Eura za 20 minut.Bezva jsou bezplatná lehátka u bazénů.Je jen škoda,že tam téměř žádná nejsou.V průměru tak 20 na bazén.Takže desítky a stovky lidí polehávají a posedávají,kde se dá.Na zemi.Personál je tak akorát.Ani servilní,ani nafoukaný.Jsou to prostě pracující lidé.Služba All in je tak trochu (hodně) okleštěná.Alkoholické nápoje místní výroby jsou zredukovány na pivo nevalné chuti,lokální vodku a gin chuťově z dob naší matanolové aféry,nelze pít bez nějakého ředidla.Jediné pitelné je ouzo.Rum na Cuba Libre s sebou.Má to ale jednu přednost.Za 12 dní jsem neviděl jediného opilce.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Moře na Jadran nemá,asi tak 150 - 200 metrů je vody jen po pás.Zaplavat se dá,děcka se neutopí.Pláž je písčitá s lehkým vstupem do moře.Nedoporučuji ale dlouho stát na jednom místě.Připlavou rybky,tak do deseti centimetrů délky dloubnou si do vás.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Upravené,udržované.Ale jelikož se všechny nápoje(i v jídelně)nalévají do plastových kelímků a těch jsou už v deset hodin plné odpadkové koše,je co deset metrů buď včelí úl,nebo vosí hnízdo.Nepříjemné a otravné.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pokud chcete obětovat dětem sebe a své peněženky,hurá na Moraitiku.Je to jen fabrika na turisty a mlýn na peníze.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 40 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání