Napsat recenzi

Není vše, jak se zdá

Recenze hotelu Hotel Elly Beach ***+ (Řecko - Korfu - Liapades)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Prostředí a moře bylo nádherné, ale ubytování neodpovídalo inzerovanému, strava taky nebyla nic moc a personál působil dost lenivě. určitě jsme si nevybrali to nejlevnější z nabídky, ale na místě to tak vypadalo.

Ubytování  průměrně (2/5)

S ubytváním jsme nebyli celkově spokojeni, protože jsme očekávali větší komfort dle inzerovaných ****, ale v pokojích byly dosti zapáchající skříně, na balkonech a terasách chyběla jakákoli možnost sušení ručníků a plavek. Po příjezdu v celém areálu strašně zapáchala kanalizace. Inzerovaný fén na pokoji taky chyběl. Největším překvapením ovšem bylo, že jsme vlastně nebyly v hotelu, ale v bungalovech. Podle informací, co jsme dostali od ostatních českých turistů, tak ubytování na "hotelu" (pár pokojů nad restaurací) bylo ještě horší než v bungalovech. Spousta turistů se nechala přestěhovat, ale většinou je přestěhovali do nějakého hotelu v kopci daleko od pláže, takže ani to nebylo žádné řešení.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Nejhorší ze všeho byly nechutné barevné džusy, po kterých se dostavili žaludeční nevolnosti, takže se u snídaně nedalo pít nic jiného než čaj, káva a mléko. Jídlo bylo dost jednotvárné, každý den úplně stejné dezerty, přílohy, snídaně. K obměnám docházelo jen u masa, ale pečené kuře bylo vždy. Od tradiční řecké kuchyně bych čekala určitě víc. a co se týče hygieny taky žádná sláva, zahlídli jsme, že číšník vzal skleničku ze stolu, podíval se na ni a vložil ji na tác s "čistými" sklenicemi. Běžně se mezi stoly procházela kočka a žadonila jídlo, někdy byla dost neodbytná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení pokojů neodpovídalo inzerovaným ****, ale spíše jen dvěma, hotelový bazén a lehátky byly celůkem uspokojivé, jen téměř všechna plastová lehátka byla prasklá a působila dosti vratce. Ještě, že tam byla i bytelná dřevěná lehátky.

Žádné animační programy se na hotelu nekonaly, byla zde možnost pouze zaplatit si fakultativní výlet.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Inzerovali hotel **** na písečné pláži, když jsme došli na pláž, zjistili jsme, že je oblázková a že by se hodili boty do vody, které jsme si byli nuceni pořídit, pokud jsme nechtěli při každé cestě do vody trpět bolestí. Když jsem se delegátky zeptala, proč inzerují písečnou pláž, když to není pravda, tak mi řekla, že písek je dole v podloží a na mořském dně....ale to už jsem samozřejmě nezkoumala.

Na druhou stranu bylo moře krásně čisté, hned u pláže bylo plno pěkných sklalistých zákoutí, která se hemžila malými rybkami.

S mořem jsem byla spokojená až na lživý popis CK.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

V okolí hotelu toho moc není, kromě zeleně a dalších hotelů, tady nic moc nebylo. Asi 600 m od bungalovu byl v kopci obchod, kam jsme si chodili na vodu.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Kdyby stál zájezd tak polovinu, tak bych si vůbec nestěžovala, protože nejsem náročná. Ale za ty peníze to určitě nestálo.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Olga: popelnice - 4. 10. 2013 11:24

V tomto hotelu jsem strávila týden se svým pětapůlletým vnoučkem, který naše ubytování nazval POPELNICÍ. Byli jsme ubytováni v tzv. bungalovech cca 400 m od hotelu (velice prudké stoupání). | Jelikož nás ubytovali po příletu kolem půlnoci a vzhledem k tomu, že vnouček byl již značně unaven, nepodnikla jsem žádné kroky k tomu, abych požádala okamžitě o přestěhování. Myslím si totiž, že celý objekt bungalovu byl životu nebezpečný, byl prasklý. Přímo v pokoji jde docela široká prasklina napříč elektrickým vedením. V koupelně je odpadnutá dlaždice spolu i se zdí. Nevím, co by tomu řekl statik, ale tak dalece se tam tím asi nikdo nezabývá! To, že bych si do vany nikdy nesedla, mluví samo za sebe. Ručníky vypadaly též jak použité a nevyprané. Nakonec se mi podařilo čtvrtý den mého pobytu získat jiný pokoj, v areálu hotelu, který sice vypadal na první pohled jako Holiday Inn, ale opravdu na první pohled. Je mi záhadou, že je tento objekt vůbec klasifikován jako hotel! Počínaje službami, které by měly být standartní, konče stolováním. Jedinou satisfakcí bylo krásné moře a klidná pláž. Dnes již jsem si 100% jistá, že s českou cestovkou , které to dávám za vinu, již nikdy cestovat nebudu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání