Napsat recenzi

Hotel Elly Beach Korfu. Nedoporučuji!!!!!!

Recenze hotelu Hotel Elly Beach ***+ (Řecko - Korfu - Liapades)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 559x
Recenze se líbila: 438 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Příroda ostrova krásná, ale chování hotelu žalostné. Stejný případ jako v 1. recenci. Vedení hotelu se vymluvilo na vytopené pokoje (místo toho byly obsazené rusy) a dali nám náhradní ubytování asi tak 1km od hotelu s tím, že nás bude svážet autobus 5x denně. Autobusem se rozumnělo staré vyježděné Ducato. Pokoj absolutně neodpovídal tomu co jsme si zaplatili. Odpovídal tak 2 **. Výhled místo na moře na vykácený les. Jako kompenzaci nám nabídli zdarma skutr, abychom tam vůbec mohli jezdit. Při odjezdu nám dali samozřejmě podepsat, že za to že jsme užívali 1 den skutr, nebudeme požadovat kompenzaci za ty 2 noci, co jsme tam museli strávit. Přestěhovali nás po 2 dnech a jen díky tomu, že umíme anglicky a chodili jsme si to sami vyřídit na recepci tak dlouho až ustoupili. Delegátka firmy Elektra tour také nefungovala uplně tak jak by měla. Například den před odjezdem nám poslala jen sms, že jestli se budeme chtít vysprchovat, tak si to máme domluvit na recepci. To nemluvim o tom, že nám nebyla schopná vyjednat jiné pokoje bezprostnědně po tom co jsme jí oznámili, že nevyhovují standardu co jsme si zaplatili. Takto si funkci delegáta opravdu nepředstavuji. Je velice škoda, že vedení hotelu si neváží svých klientů a takto k nim přistupuje, jelikož je to velice hezké a klidné místo. Hotel má nejspíš také finanční problémy, jelikož jsme se dozvěděli, že neplatí své zaměstnance, tak jak by měli.

Ubytování  průměrně (2/5)

Prvotní ubytování příšerné. Pak když nás přestěhovali konečně do apartmánů, které patřili hotelu, tak ubytování bylo až na detajly dobré. Apartmány jsou na kopci, tak je krásně vidět na moře.

Strava a stravování  průměrně (2,3/5)

Jednotvárné. Nic extra, ale chutné

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Personál dost otrávený vzhledem k tomu, že jim neplatí hotel, tak jak má. Jinak jsme s ním, ale byli spokojený

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Na pláž a moře si vůbec nemůžeme stěžovat :-). Nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Řekové jsou dost nepořádný, takže často když se vzdálíte od hotelu, tak je tam binec, ale jinak to bylo v pořádku.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Místo krásné. Hotel bohužel by potřeboval vyměnit vedení.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Jarda: Elly Beach Hotel Liapades - 21. 1. 2014 11:17

Byli jsme tam koncem srpna 2011, mohu jen potvrdit negativní informace ohledně personálu a ubytování. Díky dobré angličtině jsme si byli schopni "vyhádat" lepší ubytování, ale ostatní měli smůlu. Jinak jedno z nejhezčích míst na Korfu, neznám lepší, nádhera, až na ten hotel. Prý to patří Rusům, tak možná i to má svůj podíl. V žádném případě nedoporučuji tento hotel. Myslel jsem, že po 2-3 letech by se situace mohla změnit, rádi bychom tam opět jeli, ale vidím, že se nic nezměnilo od roku 2011 až do 2014. Cestovali jsme s CK ITS Billa Travel- delegátka nic neřešila, absolutní nezájem delegátky, ta se tam objevila snad 2x za týden. Rovněž nedoporučuji CK ITS Billa. Nabízený zájezd neodpovídá skutečnosti a penězům. Přečtěte si, kdo můžete, anglické recenze, ty jsou ještě horší. Češi jsou pořád zvyklý nic nereklamovat a spokojit se s málem, zvláště ti, co neumí jazyk, což je na jednu stranu taky smutné. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání