Napsat recenzi

Slusny letni tabor

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 117x
Recenze se líbila: 69 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Receno slovy barmana.. Katastrofa... Naslibovano bylo hodne, splneno minimum. Dve dvojice, stejna cena zajezdu...uplne rozdilne ubytovani. Hotel a celkove vybaveni strasne sesle, opotrebovane, spis retro ale ani to by nevadilo krome naprosto nevyhovujici matrace a odpuzujiciho vybaveni koupelny a zrezivele lednice. Lampam a "plazmove recke" televizi a radiu po drate se lze pousmat, hygiene ma pokoji, WC a jidelne uz ne. Kuchyn bych rozhodně videt nechtel. Uklid KATASTROFA, wc papir pouzijeze a jestr 4 dny se na neho v kosi koukate, tepla voda tekla jen 2x za pobyt a to jsme meli jeste štěstí, ze jsme na to nahodou prisli. Slibovana plaz u hotelu...betonovy obrubnik nasypaneho pisku jeste v pohode... Ale vstup do more pekne po recku zalatany cihlami, a prknem, vody po kolena, voda spinava a vsude plno poseidonovy travy.... Bazen super, a jeden z barmanu taky. Nesedi casy stravovani, nesedí uklid kazdy den.... Personal se neusmeje, ve skolni jidelne obcas naredili i vodu, vino nepit, byli jsme asi v terminu, kdy uu se koncilo tak se snidane a jidlo moc nedoplnovalo. Proste takovy nenarocny pobyt a pripadate si jak pod dozorem ve skolni jidelne. Tam ale nepouzivaji mokre a mastne talire, o skle a priborech radsi nemluvit

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Neuklizeno, vybavení tak devadesatek, osusky vyměněny 2x za pobyt. To same vyneseny kos s pouzitym. Wc papirem. Netece tepla voda, coz je koncem září vážně fajn, sprcbovat se v ledovy vode. Taky jsem. Se pekne nachladil. Kimatizace v pohode, ale pouzili jsme. Jeden den, pak uz nebyla potřeba, v noci bylo pekne chladno. Kolegove z nasi skupiny meli za stejnou cenu o level vys rodinny pokoj, nechapu

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Cetli jsme recenze, ale i taknprekvapeni. Mlete a hovezi maso jednou za pobyt, zelenina mrazena, salaty vyborne ale spatne dochucene. Jidlo se moc nedoplnovalo a mistní kuchyni jsme ochutnali, kdyz jsme si zaplatili jidlo v taverne. Cerstvy meloun v pohode, ale pokud ho jite tyden... Piti Katastrofa... Prechlazena voda se sirupem, kterpi nazyvali dzus se dala pot jen parkrat, pivo jste museli zebrat a vino pili jennti. Nejotrlejsi. Dezerty.. Neurazily ani nenadchly, porad buchty,... Zmrzlinanta byla na jedničku, proto davam dve hvezdicky. Jinak to byla skolni jidelna, jeste ted citim spatne umyte a mastne talire. O desinfekci stolu nemuze byt rec, jedna hadra namocena ve vodě to zvladla. Personal des. Hlavne slecna nebo pani na jidelne mi pripominala ucitelku ze zakladni skoly na dozoru v jidelne. Takze slovu restaurace bych se urcite vyhybal. Stejne jako ranni kávě, protoze ta se rozhodne pit nedala vubec. Pokud uz teda v devet hodin rano nevypli kavovar uplne. Rad bych vedel, co za "rybu" tam celou dobu susili, protoze tak hnusnou konzistenci rybiho masa prekonaly jen naprosto vysuseny brikety rybich prstu. Tady na hostech urcite nezalezelo a jidlo zdejsi party doufam rychle zapomenu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Sliby, sliby, sliby.. A ignorace.... Tolik k zasklebenu personalu. Vyjimka byla na pool baru, bohuzel neslouzil vzdycky. Taky od nas jako jedinej dostal dysko.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Tak pro rodiny s detma dobra. Naštěstí pul hodiny pesky super pisecnanplaz s cistym morem, autem nylo v dosahu plazi vic

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Kavros bylo hezke male mestecko, jeden den jsme si pujcili auto a objeli par veci cestoiu do Kerkyry, jeden den super vylet na Modrou lagunu lodi. Jinak snad kazdej den. Si dat poradny kafe do taveren v okoli. Snad jedinna dovolena v Řecku, kde jsem mel jen jedno frappe za pobyt

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Sem uz nikdy, leteli.jsme last minute, kdybych platil plnou cenu tak bych si pobyt nikdy neužil

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání