Napsat recenzi

Pohoda, pohoda, pohoda...

Recenze hotelu Sun Rose Villas (Řecko - Korfu - Acharavi)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 167x
Recenze se líbila: 320 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto perfektní místo pro odpočinek a klidnou dovolenou, na druhé straně příjemná dostupnost centra s tavernami a obchody a velice solidní nabídka výletů.

Ubytování  průměrně (3/5)

Prostorově velmi skromné studio v ne už nejnovějším bungalovu, po doplnění přistýlky a pobytu ve třech celkem k nehnutí, o uložení věcí nemluvě. V našem bungalovu č.3 jako jediném navíc zkomplikováno absencí okna se sítí (dle vyobrazení), místo kterého byla za zdí úklidová místnost. Takže z hlediska komárů a vedra v noci celkem peklo ( spát s AC je na zváženou). Příště ve třech raději apartmán pro 4 nebo 2 propojená studia na patře. V případě jen dvou osob ve studiu je prostor dostačující, jen nedostat č.3...

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Možnosti nabídky na baru areálu jsme ke stravován využili poměrně málo, nicméně vždy bylo jídlo velice chutné, v dostatečném množství a za příznivou cenu, navíc byla obsluha velice ochotná udělat k jídlu cokoliv, i mimo běžnou nabídku ( grilování, ryby apod.). Nicméně jídlo jako od maminky (dle katalogu CK) to spíš - dle vyjádření klientů, kteří zde byli s námi a byli zde již dříve - bývalo za předchozí nájemkyně restaurace...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Čistota a úklid v bungalovech naprosto bez problémů, krásný udržovaný bazén víceméně jen pro nás pár ubytovaných, lehátka a slunečníky u něj k dispozici v dostatečném počtu bez nutnosti brzké ranní "rezervace", bar celý den k dispozici, klidná zahrada k relaxaci, v noci bylo slyšet jen moře. Veškerý personál velice milý a ochotný, při havárii vodovodního řádu se majitelé snažili problém co nejdříve odstranit, což se jim zhruba do půl dne ( v sobotu!!!) i podařilo.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž hned u areálu (do 10 m), kamenitá, cca po 5 m písčité dno, přístup do moře velice pozvolný ( pro plavce až dost, pro děti super). Voda kolem 27, většinou průzračná, občas se u pláže ve vlnách hromadily mořské rostliny. Někdy bylo moře klidné, jindy byly díky větru slušné vlny, prostě jako u moře. Největší devízou byla rozhodně téměř prázdná pláž, vzhledem ke vzdálenosti od bazénu nebylo třeba lehátek na pláži, i když tam byla k dispozici. Pro milovníky pláží s narovnanými lehátky a slunečníky možnost využití písečných pláží napravo i nalevo (Roda) cca do 10 minut chůze. Opravdu nádherné koupání v průzračném moři uprostřed skalisek a útesů je ve středisku Kasiopei ( za 1.8 Eur cca 15 minut autobusem nebo 10 minut autem či skútrem)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Nejbližší restaurace a taverny cca od 2 minut chůze po pláži, centum Acharavi cca 12-15 minut, nejbližší obchůdek asi 3 minuty, větší u zastávky autobusů na hlavní silnici 5 minut chůze, dva velké supermarkety v centru. Krásné večerní procházky po dlouhé pláži při zapadajícím slunci, cca 15 minut po pláži do sousedního střediska Roda.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Z lehátka u bazénu 10 m k baru, 10 m do bungalovu a 20 m do moře ve velice příjemném prostředí, co více si mohou přát ti, kteří vyhledávají klid a pohodu. Jako bonus skvělá dostupnost spousty taverniček i velkých restaurací s řeckými dobrotami. Rád se sem příště vrátím - tedy pokud nedostanu bungalov č.3....:-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání