Napsat recenzi

zimní dovolená

Recenze hotelu Gasthof Zur Post (Rakousko - Korutany - Ossiach)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2013
Přečteno: 125x
Recenze se líbila: 469 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme maximálně spokojeni, hotel čistý, pokoj moderní,prostorný, stravování velmi dobré, personál příjemný. Skibus zastavuje před hotelem, cesta k areálu Gerlitzen trvala asi 20min. Přivítali bychom, kdyby snídaně začínala již v sedm hodin ráno a ne až v 7.30 , protože skibus odjížděl již v 8.13 a další pak až v 9.40 . Také nás nemile překvapilo, že pokud bylo v přízemí v restauraci hodně hostů, byl nepříjemně cítit cigaretový kouř až v pokoji. Náš pokoj byl hned u schodiště, možná ostatní tento problém nepocítili. Měli sice prostory odděleny na kuřácké a nekuřácké, ale dveře se téměř vůbec nikdo nesnažil zavírat. Já jsem na cigaretový kouř alergická, takže pro mě problém dost výrazný. To je ale jediná nepříjemnost, jinak jsme byli naprosto spokojeni. Mohu hotel vřele doporučit.

Ubytování  průměrně (5/5)

Prostroný, moderně zařízený pokoj. Vybavení bylo asi nové,protože bylo všechno velice pěkné, udržované,nezničené. V pokoji byla plovoucí podlaha, denně jsme měli uklizeno. Na pokoji nás čekal dárek od personálu - láhev místního piva a 2 klobásy.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Prostorná , skvěle vybavená lyžárna. Jinak nevím, co dále hotel nabízel, protože jsme si jeli zalyžovat a žádné další aktivity jsme nevyhledávali.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4/5)

Je to menší lyžařský areál, ale sjezdovky jsou rozmanité, jen adrenalinoví vyhledávači by mohli být zklamaní. Většinou červené a modré, i když parádně dlouhé. Připadlo nám asi 30cm sněhu, užili jsme si i volný terén - super! Bohužel v celém areálu byla jenom jedna sedačka s plexisklem, takže ten jeden den, kdy nám sněžilo a jezdili jsme na otevřených sedačkách, byl docela náročný. Hospůdek tam bylo docela dost, ale měli velice mizernou kapacitu uvnitř, většinou dostatek místa na venkovním posezení, což ale při špatném počasí je docela nanic.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel stojí na břehu jezera, kolem kterého vedou vycházkové cesty, takže si myslím, že si na své přijde i náročný návštěvník. Naproti hotelu byl market, který ale měl otevřeno jen do dvou hodin odpoledne, takže jsme jeho služby neměli kdy využít., protože jsme se z lyžování vraceli až kolem půl páté.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Spokojenost.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Korutany - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání