Napsat recenzi

Spokojenost na Kaprunu

Recenze hotelu Gasthof Lukashansl *** (Rakousko - Kaprun/Zell am See - Kaprun - Zell am See)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 140x
Recenze se líbila: 395 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Horní část areálu v Zell am See z balkónu hotelu. Horní část areálu v Zell am See z balkónu hotelu.
  • Kdo by chtěl vyhodit takové kousky? Kdo by chtěl vyhodit takové kousky?
  • I zde lze posedět. A kouří se tu. I zde lze posedět. A kouří se tu.
  • Vpravo stará budova, vlevo nová. A jak je vidět, není tu vždy super počasí. Vpravo stará budova, vlevo nová. A jak je vidět, není tu vždy super počasí.

Vážně uvažujeme o tom, že přestaneme jezdit do stále nových lyžařských destinací a budeme jezdit jen sem. Věkem se blížíme k seniorům, tak možná i proto.

Ubytování 

Bohatě dostačující, až velmi dobré, spíš na 4,5 hvězdičky. Jediným mínusem, velmi obvyklým, je nedostatek úložných prostor (skříně, police). při týdenním lyžařském pobytu je toho oblečení atd. přece jen hodně.

Strava a stravování 

Snídaně formou bufetu, překvapivě stále stejné 3 druhy salámů a jeden druh plátkového sýra. Jinak OK. Večeře výběr sice jen ze dvou hlavních jídel, ale vždycky výborných, k tomu polévka, zákusek nebo zmrzlina, salát co kdo unese. Celkové hodnocení spíš 4,5 hvězdičky. I přes lyžování na ledovci jsme přibrali.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Jediná výtka: jeden malý polštář na osobu není mnoho. Měli jsme pod ním složené oteplovačky... Vybavení jinak velmi dobré, personál mnohonárodnostní, vstřícný, jen pokojské velmi aktivní už brzy ráno. Hotel se skládá ze dvou budov, jedna je až 400 let stará a jako dekorace ve společných prostorech je zachováno částečně starší vybavení - viz foto. Hotel celkově působí dojmem, že historie zdatně ale marně odolává náporům požadavků soudobých hostí.

Protože hotel má 80 pokojů, tak když přijedou 3 autobusy se školní mládeží, tak to hučí. Hotel není vhodný pro ty, kteří nutně potřebují klid, leda by byl poloprázdný.

Pláž a moře 

Tak toto je slabé místo: k moři daleko, pláž sice písčitá, ale u mostu přes místní říčku Salbach...

Do lyžařského areálu v Zell am See je to 3 nebo 4,5 km (areály jsou dva), nejvyšší místo Schmittenhohe je přesně 2000 m n.m. a je vidět z balkónu hotelu (viz foto). Na ledovec za městečko Kaprun je to buď necelých 8 km kličkování v úzkých uličkách a polňačkách, nebo 15,6 km pohodlně. Nejvyšší bod vleku je 3029 m n.m. a pod ním je obrovská louka postupně spadající do červené. Skvěle upravené tratě, lepší než na Stubaii (ale tam je lepší restaurace). V životě jsem na takovém povrchu nelyžoval.

Okolí hotelu 

Jak je v Rakousku v horských vesnicích obvyklé: typická architektura, stavby krásně upravené, čisto, a do toho nová komerční zástavba, která ne vždy zapadne do celkové atmosféry. Spíš skoro nikdy. Ale jedeme sem lyžovat, ne hodnotit města a vesnice.

Celkový dojem 

Za skvělou cenu jsme dostali mnohem více, než jsme čekali. Hodnocení opět spíš na 4,5 hvězdičky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Rakousko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání