Napsat recenzi

S touto cestovni kancelari K**** P**** jiz nikdy vic !

Recenze hotelu Alpské skvosty - Berchtesgaden, Grossglockner, Krimml (Rakousko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 41x
Recenze se líbila: 190 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Organizace teto cestovni kancelare katatrofa.Totalni neschopnost pana pruvodce Dominika.Odjeli jsme mikrobusem ,pan ridic skvely.Nechapala jsem princip klimatizace ,kdyz cestujici vypli klimatizaci nad svymi sedadly ,v nektrych mistech hlavne nad mym sedadlem byl mi neznamy pruduch ,ktery fungoval jako hadice vysavace na plny vykon a vydaval zvuk jako nejvetsi meluzina .Nekteri spolucestujici ,asi znali meli s sebou plastovou pasku a pruduch zalepili.Kdyz jsem tuto zalezitost opakovane reklamovala u pruvodce a ridice klimatizaci defintivne vypl a 19 lidi se dusilo ve vydychanem autobuse .Totez se opakovalo pri zpatecni ceste .Pri dojezdu od Orliho hnizda pan pruvodce nam oznamil,ze jede jeden ridic a musi mit povinnou pausu :tak budeme pokracovat od 13 hodin mistni hromadnou dopravou az k jezeru Konigsee.Autobus mohl dale pokracovat az 19;10 v ceste na ubytovani.Po opkovane stiznosti panu pruvodci, ze jsme si zaplatili zajezd autobusem nam byli jizdenky posledni vecer proplaceny.Od pana pruvodce jsme se nedovedeli naposto zadne informace ani o Hitlerovskem Orlim hnizde ani o lokaltach navstivenych - mame stesti , ze funguje internet .Jeho neschonost byla evidentni po celou dobu zajezdu .Nesel zadnou trasou s ucastniky .Starsim splucestujicim , kdyz se vzajemne stratili jsem pomahala ja muj telefon.Posledni den misto navstevy Lichtenstejnske soutezky jsme odjizdeli do Ceske republky . Na dotaz proc se tato prohlidka uvedena v programu nekona, nam bylo zodpovezeno ze je zavrena uz rok . Pokyny k zajezdu jsme odrzeli 4 dny pred odjezdem ,nikdo nas o tom neinformoval .Projela jsem jiz kus sveta s ruznymi ceskymi cestovkami i cestovkmi ruznych zemi ,ale takovouto neschopnost at pana pruvodce at organizatoru -CK K****** jsem jeste nezazila . Jedine co se neda vytknout bylo bydleni sice na nizsi urovni ale dobre a stravovani . Mili cestovatele vyhnete se prosim dle mych zkusenosti teto Ck .S pozdravem Vera Paskova

Ubytování 

Nizka uroven ale ciste

Strava a stravování 

Vybavení, služby a personál hotelu 

dostatecne

Celkový dojem 

Nulovy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Rakousko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání