Napsat recenzi

Nádherné Alpy X špatná organizace, neschopný průvodce

Recenze hotelu Alpské skvosty - Berchtesgaden, Grossglockner, Krimml (Rakousko - )

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 24x
Recenze se líbila: 199 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Mé vyjádření se týká zájezdu jako celku.

1.Doprava: mikrobus pro 19 cestujících,velmi problematická klimatizace, řidič příjemný, profesionál, ale problém s klimatizací vyřešil tím, že ji vypnul, a v tak malém prostoru se téměř nedalo dýchat.

Po příjezdu na parkoviště u Orlího hnízda v cca 9.30 hod. jsme se dověděli, že řidič odjíždí, musí mít povinnou přestávku, a proto dále budeme cestovat místní dopravou a jízdné si uhradíme sami. Teprve až po důrazné intervenci některých cestujících nám bylo jízdné poslední den proplaceno. U jezera Konigsee, kam jsme se dopravili dvěma místními autobusy, jsme čekali více než 5 hodin, než řidiči skončila přestávka. Průvodce nám sdělil, že máme osobní volno, můžeme se projet po jezeře,ke kterému nás zavedl. Na večeři a ubytování jsme odjížděli po 19 hodině.

Cesta zpět do republiky byla opět ovlivněna dobou, po kterou může být jeden řidič za volantem.

2. Průvodce: organizačně neschopný, netuším, zda o lokalitě, kam vedl zájezd, nic nevěděl, nebo jen prostě nepovažoval za nutné plnit to, za co byl placen.Dověděli jsme se pouze, kde si máme koupit vstupné.O historii Orlího hnízda, o původu jezer, o současnosti, zajímavostech z dané oblasti... prostě nic jsme se nedověděli. Zájezd jsem si vybrala proto, abych se na místě samém dověděla podrobnější a konkrétní informace. Bohužel NIC. Nic jsme se nedověděli ani o místech,kudy jsme projížděli. Pan průvodce s námi téměř žádnou trasu nešel, prý už tam byl, raději šel po vlastní ose svým tempem. Udělal si výlet za peníze účastníků daného zájezdu, neplnil povinnosti průvodce.

Na různé poznávací zájezdy jezdím více než třicet let, ale s takovou " úrovni" průvodce jsem se díkybohu ještě nesetkala

3. Program zájezdu : zajímavý, bohužel ne zcela splněn, např.v programu uvedena Lichtenstejnská soutěska, je prý již rok uzavřena.....

Na zájezd jsem se těšila, bohužel jsem značně zklamaná, škoda, zbytečně vyhozené peníze. S touto CK už rozhodně nikam nepojedu.

J. Fismolová

Ubytování 

Ubytování ve vile bez výtahu, jednoduché, čisté s doplacením vlastního sociálního zařízení, malý pokojík

Strava a stravování 

Vybavení, služby a personál hotelu 

Ochotný personál, rychlá obsluha

Okolí hotelu 

Pěkné podhorské městečko

Celkový dojem 

Pobyt neodpovídal očekávání díky nekompetentnímu průvodci

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Rakousko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání