Napsat recenzi

Příjemný relax v tropické zahradě

Recenze hotelu Catalonia Playa Maroma Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Punta Maroma)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2021
Přečteno: 51x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný exotický hotel v zahradě plné roztomilých nosálů. Každý si přijde na své, ať už chce klid pod palmou, nebo se rád zabaví animačními programy u bazénu nebo večerním koncertem na pláži. Výborný personál, skvělé jídlo, přátelská atmosféra.

Ubytování  průměrně (5/5)

Rozlehlý komplex v šesti budovách obklopený zelení. Pokoje velké, plně vybavené, umístěné tak, aby měli návštěvníci klid. Čisto, pravidelný úklid, nechyběla samozřejmě doplňovaná lednice, set na kávu atd. Naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Neuvěřitelně bohatá strava, all inclusive 3x denně v hlavní restauraci. Během dne neustále možnost se občerstvit v dalších restauracích (mexické tacos, těstoviny, pizzy, ...), stejně tak na "náměstíčku" u bazénu jsou po celý den stánky například s hamburgery, hot dogy atd Vše v ceně. Nápoje 24 hodin denně, příjemný lobby bar kde s alkoholem v margaritě rozhodně nešetří, výborný bar u bazénu /na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Největším plusem tohoto hotelu je miloučký personál, ve srovnání s jinými hotely jsme se zde cítili nejvíce vítáni, velmi příjemně. Od uklízečů, přes zahradníky, číšníky, obsluhy na barech až po pracovníky recepce, všichni skvělí. Všude je mnoho možností k posezení a kochání se, jsou zde obchůdky s potravinami, drogerií i suvenýry. Nejhezčí je zarostlá zahrada, která směřuje od recepce na pláž a lemuje jí také mnoho laviček, ze kterých se krásně pozorují nosálové a leguáni.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Velká písečná pláž přímo u hotelu. Bojkami vyhrazená bezpečná část na koupání. Při procházce na pláži směrem na jih se nachází krásné liduprázdné pláže, určitě stojí za to. Lehátka pod palmami, zdarma a v dostatečném množství. Moře pěkné, dál od lidí krásné, průzračné.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Z okolí mohu zhodnotit pouze blízkost živého letoviska Playa del Carmen, které rozhodně stojí za večerní návštěvu.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Rozhodně bychom se vrátili, hotel má skutečně mexickou, přátelskou atmosféru. Ke štěstí nám nechybělo nic, snad jen možnost zde strávit delší čas.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání