Napsat recenzi

Malý resort s příjemným personálem a hezkým okolím

Recenze hotelu Catalonia Playa Maroma Resort ***** (Mexiko - Quintana Roo - Punta Maroma)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2021
Přečteno: 36x
Recenze se líbila: 112 čtenářům
Fotografie: 14
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pokoj po příjezdu. Pokoj po příjezdu.
  • Hotelová pláž ráno. Hotelová pláž ráno.
  • Pokoj po příjezdu - queen size bed. Pokoj po příjezdu - queen size bed.
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Odpolední snack - tacos Odpolední snack - tacos
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Hotelová pláž Hotelová pláž
  • Procházka na jih od hotelu Procházka na jih od hotelu
  • Opuštěná pláž jižně od hotelu Opuštěná pláž jižně od hotelu
  • Plavčíkárna Plavčíkárna
  • Odpočinkové místo u baru hotelu a výhled na pláž a Karibské moře Odpočinkové místo u baru hotelu a výhled na pláž a Karibské moře
  • Opuštěná pláž jižně od hotelu Opuštěná pláž jižně od hotelu
  • Procházka po pláži Procházka po pláži

Hotel jsem navštívila v říjnu 2021. Celkový dojem z hotelu je velice milý. Dobrý pocit ve mě zanechal přístup personálu, okolí hotelu a to, že tento resort není zas tak rozsáhlý. Nejsem fanoušek resortů, kde se člověk ztratí, neví ve které části se nachází a co zde může nebo nemůže jíst a dělat. Hotel působí rodinným, přívětivým dojmem. Obklopuje ho zahrada tropických rostlin, kde vám dělají společnost nosálové a přátelský personál zpříjemňuje pobyt.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování hodnotím velmi kladně. Je zde více budov, které jsou v různých částech zelené zahrady. Samotný pokoj byl vybaven standardně - sociální zařízení, postele queen size, televizor, trezor, klimatizace, minibar, balkon. Dokonce jsme zde měli fén, žehlící prkno a žehličku. Součástí pokoje byl také župan a papuče k zapůjčení. V pokojích je klid, mají výhled do zahrady. WiFi na pokoji bez problémů a bez poplatku.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Do hlavní restaurace se dochází přes již zmiňovanou zahradu, je oddělená od obytných částí. Jídlo se zde podává 3x denně (snídaně, oběd a večeře). Místo na sezení jsme našli vždy, jídelna je velká, vzdušná a personál se o vás ihned postará. Dolévá vodu nebo kávu, ovocné džusy jsou pak na výběr v jednom z barů. Výběr jídla byl obrovský a každý den různorodý. Každý si přišel na své. Oceňuji i velký výběr vždy čerstvého ovoce. Během dne je možnost se občerstvit v některém ze snack barů, které jsou k dispozici u bazénu. Zde se nabízí tacos, hamburgery, hot dogy... Vše v rámci all inclusive. U bazénu (a zároveň i blízko pláže - resort opravdu není velký) je bar, který nabízí kromě piva a vína i různé míchané drinky. Opět vše v rámci all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál je usměvavý, opravdu i s odstupem času si vybavuju, že byli všichni přátelští. Máte opravdu pocit, že nikoho neobtěžujete, při stálé návštěvě baru si dokonce pamatují, co pijete a prohodí pár vtípků. Opravdu se člověk cítí velmi dobře. V hotelu najdete lobby bar, bar na pláži, posilovnu, nějaké místní obchůdky se suvenýry, wellness a masáže (za příplatek). Je zde možnost zapůjčení ručníků k bazénu či na pláž. U bazénu bývají přes den animační programy, večer u baru u bazénu je buď diskotéka (pro nejmenší nebo dospělé) nebo koncert kapely, která nás roztančila na rockové covery nebo latinskoamerické rytmy. Součástí resortu je i menší amfiteátr, kde se jednou za náš pobyt konalo večerní představení tanců. Na pláži je pak možnost si zaplatit projížďku na vodním skútru nebo nafukovacím člunu.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Na pláži je dostatečné množství lehátek a slunečníků (bez poplatku) a vyhraněná část bójkami pro koupání. Moře je čisté, písčitá pláž s jemným pískem. Pro ty, co se nevydrží dlouho slunit, doporučuji prozkoumat i okolí hotelu. Tím, že není jeden resort těsně vedle druhého se dá podívat i jižněji dál od hotelu. Pokud jste milovníky urbexu, po cestě se dá narazit na rozestavěný, opuštěný hotel. Pokud budete pokračovat dál po pláži, narazíte na krásnou osamělou pláž, kde se dá užít si koupání o samotě bez lidí. Voda je zde ještě průzračnější.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Za návštěvu stojí město Playa del Carmen a jeho noční život, případně Cancún, odkud se dá fakultativně na výlet Isla Mujeres (nedotknutý ostrov se spoustou místní fauny a flóry) nebo poloostrov Holbox. Doporučuji i návštěvu zábavního parku Xcaret, který nabízí spoustu aktivit a také blíže přiblíží mayskou kulturu svým večerním představením.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Celkový dojem je velice kladný. Při výběru pobytové dovolené v Mexiku bych si tento resort opět s radostí vybrala a mohu ho jen doporučit. Rozhodně je to dobrá volba pro ty, kteří nemusejí obrovské resorty, ale mají raději rodinnou a klidnou atmosféru.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání