Napsat recenzi

Dovolená v Cancúnu - Mexico

Recenze hotelu Dos Playas Cancún Hotel Faranda *** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 1 204x
Recenze se líbila: 750 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dá se říci,že jsme byli celkem spokojeni,ovšem s několika poměrně vážnými výhradami,takže nechápu,že někdo způsob chodu hotelu a služeb někdo z cestovní kanceláře nezkontroluje vlastním pobytem inkognito.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj velmi pěkný,dobrá postel a balkon,problémem ale bylo jeho umístění pohledem na hlavní dálnici, která je vzdálena od hotelu tak cca 50 metrů a kde je celodenní i noční hustý provoz 2 proudy oběma směry,který je i přes zavřené dveře naplno slyšet.Dále pak jsme viděli na prostor před recepcí,kde od cca 1 do 5 ráno se vracejí pěšky či taxíky opilý party řvoucích angličanů,němců a rusů a zde za přihlížení recepčních pokračují v chlastání a řvaní,až na ně musela být zavolána policie.To ovšem nepomohlo a denně se to opakovalo.Co se nenaspalo do 1 v noci.....už se nenaspalo.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Celkem kvalitní strava i když poměrně monotonní,ale člověk si vybral.Horší byl malý prostor jídelny,kam se vejde taj cca 80 lidí a pokud nechcete čekat i třeba hodinu než se uvolní místo,je třeba stát tam frontu tak půl hodiny před otevřením jak na snídani tak na večeři.Při obědu to bylo více rozprostřenné a celkem si člověk vždycky sedl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Kromě jídelny,která je prakticky pořád využívaná pro inclusiv zde není žádný prostor kde si posedět na kafe či dvojku vína a když bylo hodně větrno nebo pršelo /2dny/,nebylo se kam uchýlit jedině jít na pokoj.Jinak služby - pokojské i personál byl celkem v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře čisté,pláž malá a nic moc,takže jsme využívali spíše zahrady a abychom měli místo museli jsme tam jít ještě tak půl hodiny před snídaní tak v 6:30.Po snídani už bylo vše obsazené.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Nic moc - dálnice a hotely.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jde o hotel spíše pro mládež a né pro klidnou dovolenou.Znovu bych tam už do stejného místa nejel.Výborné zájezdy s pěkným a zajímavým výkladem průvodců.Zklamání při příjezdu,kde vlastně přesto,že každý měl při ubytovávání nějaký problém,nebyla ochota to řešit.I my jsme chtěli jiný pokoj bez hluku dálnice a to jsme ještě nevěděli co nás čeká v noci,ale když jsme viděli pokoje resp.kumbály ostatních,kteří si zaplatili 3 osoby na pokoji a měli tam jen jednu velkou postel,protože oni to tak mají,tak jsme raději rezignovali a zůstali tam.Myslím si,že Vás čeká řada stížností od ostatních učastníků tohoto zájezdu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání