Napsat recenzi

3 hvězdy jsou 3 hvězdy

Recenze hotelu Dos Playas Cancún Hotel Faranda *** (Mexiko - Quintana Roo - Cancún)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 732x
Recenze se líbila: 658 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelová pláž Dos Playas Hotelová pláž Dos Playas
  • Bar u dětského bazénu Bar u dětského bazénu
  • Jídelna s barem u hlavního bazénu Jídelna s barem u hlavního bazénu

Jak je patrné z názvu recenze, je třeba počítat s hotelem této kategorie. Kdo je na to zvyklý a jde se na pokoj "jen vyspat" = žádný problém. Pokud chce někdo luxus, musí zvážit jiné ubytování.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Přízemí budovy za recepcí malinké pokojíky, opravdu jen na přespání. V patrech poměrně rozměrné, dostatečně zařízené pokoje. Pozor, byli jsme zvyklí, že i ve 3 hvězdičkových hotelích jsou ledničky, tady ne! V koupelně vždy teče teplá voda, mýdlo a šampón byl vždy doplněný. Jen je potřeba pamatovat na způsob použití WC v Mexiku = papír do koše!!! Rozvody odpadů jsou úzké a snadno dojde k ucpání. To pak s sebou nese komplikace s žádostmi o odstranění problému :).

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Pestré a bohaté bufety. Kdo touží pouze po Mexické kuchyni má ale smůlu. Hotel je hodně přizpůsoben turistům z Evropy a Ameriky. Někdy je třeba chvíli počkat na uvolnění míst u stolu v jídelně, nebo požádat o příbor. Kapacita jídelny je menší, ale bufety jsou doplňovány kvalitně.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál byl v pohodě. Kdykoli došlo ke komplikaci, stačilo požádat. Samo, všude jsou to jen lidi, ale proti např Egyptu jsou lidé (nemyslím personál hotelu) milejší.U hotelu 2 tenisové kurty, u bazénu animační programy. Kdo ale rád plave v bazénu - pozor - tento není na plavání, ale pouze na hry. U hotelu 3 bary s velkým výběrem hlavně míchaných nápojů.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž dlouhá, každé ráno uklizená. Lehátka a slunečníky v dostatečné míře (alespoň v čase naší dovolené). Moře - co napsat - KARIBIK = super!!!

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu na obě strany za pár pesos kyvadlovou dopravou mraky možností nákupů. Nedaleko také Maya museum. Podél silnice za pruhem zeleně po celé délce hotelové zóny (cca 25 km!!!) chodník na procházku, běhání, in line brusle...

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jak jsem řekl, na 3 hvězdy v pohodě. Kdo chce slunce, krásné moře a trochu historie, dobrá volba. Mnoho možností výletů i aktivit všude v okolí za slušné ceny.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Quintana Roo - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání