Napsat recenzi

Hotel Blumarine Attitude rozhodně neodpovídá ****

Recenze hotelu Lagoon Attitude Hotel **** (Mauricius - Severní pobřeží - Anse le Raie)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 262x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel naprosto neodpovídá **** a nabídce CK.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Pokoj nemá skříň pouze tyč na ramínka a polici za záclonou. Také sprcha v koupelně je pouze za záclonou,Jinak čisto, denně převlékaná postel a výměna osušek. Pokojská Jasmína poklad, ochotná, milá a vše opraví/nefungující konvici na kávu, ucpaný sifon v koupelně,který způsobil vytopení celého pokoje atp./Pokoj s krásnou terasou s výhledem na moře a palmový háj. Hotel je zasazen ne do zahrady jak uvádí CK, ale má parkovou úpravu,udržovanou okolo hotelu. Vše je velice malé.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava dobrá, často se opakující hlavní jídla, ale vždy si člověk vybral,. Jídelna prostorná, bez klimatizace, stoly bez ubrusů pouze s nějakým provázkovým prostíráním. Strava podávaná formou švédských stolů,pouze nápoje roznáší obsluha.Saláty a sýry výborné, deserty stále stejné, malý výběr,zmrzlina večer.Uváděné jsou 2 restaurace, ale ta druhá je venku u bazenu,kde jsou k oběde pouze hranolky a hamburgry. Občerstvení si musí každý na pláž nosit sám.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personál se snaží, ale je neškolený,pomalý. V baru je obsluha lepší, , hudba k tanci denně, klimatizace opět chybí,nedýchatelno.U sportovních aktivit personál naprosto neochotný, museli jsme si i sami odnést kajaky na vodu a strčit a šlapadlo sami

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž malá,velký příliv a odliv, přináší spousty drobných ostrých kamínků. Nutné boty do vody!. Taky spousty řas,které se snaží personál uklízet. Moře je mělké,naprosto se v něm nedá plavat asi 100m od pláže voda po kolena , Žádný život ve vodě,žádný korály.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

upravené, ale určitě se nedá hovořit o zahradě. Je to malá parková úprava/tráva, živý plot a palmy./

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Obrovské zklamání,naprosto nedoporučuji dospělým Byla jsem 2x na Mauriciu hotel Mervil, který má *** ale vše je tam 100% Ten doporučuji všem!!!Personál je tam tak ochotný, že tím si mě ten Mauricius poprvé i podruhé strašně získal

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání