Napsat recenzi

Příjemný hotel

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 699x
Recenze se líbila: 591 čtenářům
Fotografie: 38
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z našeho pokoje. Výhled z našeho pokoje.
  • Na hoře je napsáno: Bůh, láska a vlast. Na hoře je napsáno: Bůh, láska a vlast.
  • Marocká restaurace na ála carte. Marocká restaurace na ála carte.
  • Italská restaurace. Italská restaurace.

Tento hotel má výhodnou polohu, leží v Agadiru uprostřed promenády. Je postaven do tvaru U. Od letiště je vzdálen asi 25 km.

Ubytování  průměrně (4/5)

Pokoje byly každý den uklizené, pokojské doplňovaly denně mýdla včetně tělových krémů. Na pokojích byly k dispozici župany a přezůvky, což bylo velice příjemné. Trezor je na pokoji zdarma. Wifi na pokoji stojí 20 euro za 24 hodin. K dispozici je i minibar, konzumace za poplatek.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování je formou bufetu. K dispozici je spousta zeleniny a ovoce. Výborný byl fresh džus, který se lisoval přímo z pomerančů na místě. Výběr jídla byl vždy různorodý, každý si mohl vybrat dle chuti. Žádnými střevními problémy nikdo netrpěl. Měli jsme all inclusive, v ceně jsou některé alkoholické a nealkoholické nápoje, míchané alko nápoje jsou za poplatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel nabízí wifi připojení na recepci a v lobby zdarma. Plážové osušky jsou také zdarma, výměnou za kartičku, kterou obdržíte při příjezdu do hotelu na recepci. Lehátka i slunečníky jsou u bazénu i na pláži zdarma. K dispozici jsou dva venkovní bazény, jeden je vyhřívaný. Zdarma můžete využít posilovnu a vyhřívaný krytý bazén, který je k dispozici od 10 do 16 hodin, vířivka je za poplatek. V hotelu jsou dobře vybavené SPA za poplatek.

Každý večer pořádá hotel animační program, který ale končí ve 23 hodin. Je zde možnost navštívit diskotéku pořádanou vedle hotelu, zda ovšem nemůžete uplatnit all inclusive.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Hotel neleží přímo na pláži, musíte projít přes promenádu. Pláž je písčitá s pozvolným vstupem do moře, je tedy vhodná pro děti. Moře bylo během našeho pobytu studené a docela foukal vítr. Více času jsme tedy trávili u bazénu. Bar na pláži k dispozici není.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel leží přímo uprostřed promenády, můžete se zde krásnou procházkou projít i několik kilometrů. Na promenádě najdete spousty restaurací a obchůdků, kde můžete smlouvat o cenách. Velice mne překvapilo, jak je všude čisto.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Hotel byl příjemný, personál se choval uctivě a vždy příjemně. Lidé jsou milí a usměvaví, nikde od Vás neočekávají bakšišné. Hotel bych doporučila, ale pokud je někdo opravdu hodně náročný, tak bude asi trochu zklamaný.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání