Napsat recenzi

Klidná dovolená

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 202x
Recenze se líbila: 453 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Přes některé nedostatky super dovolená, hotel čistý, služby v pořádku, milý a ochotný personál, krásné bazény. Největší minus je špinavá pláž přecpaná místními obyvateli.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel je krásný, pokoje čisté. Pokojová služba každý den. Výhled z boční části na moře jsme dostali bez bakšiše, vzhledem k tomu, že jsme přijeli večer, pokoje pro nás již byly připravené.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Snídaně - bohaté, výběr snad ze všeho, na co si vzpomenete - vajíčka, jogurty, ovoce, kompoty, čerstvé šťávy z grepů a pomerančů, pečivo, pomazánky, šunky, sýry, palačinky, lívance, vafle, čaj, káva.

Pozdní snídaně u bazénového baru - neproběhla (nám to nevadilo, protože jsme byli plní od snídaně)

Oběd - opět v jídelně, těstoviny, čína, rýže, různé druhy masa, skvělé zákusky, opět ovoce, zelenina. Možná jsme čekali trochu více - sice jsme se vždycky najedli, ale nebylo to tak, že by bylo každý den něco jiného.

Pozdní oběd u bazénového baru - zapečené bagety (4 druhy) + hranolky, nebylo to moc dobré - ve většině hotelů je to stejné jako u oběda, výběr formou švédských stolů, což tady chybělo.

Večeře - opět bohatá oproti obědu, hodně zeleniny, maso vždy jeden druh na jeden způsob. Navíc polévky, kuskus, různé druhy příloh, výborné zákusky, opět ovoce.

Výhoda - nikdy jsme nemuseli čekat na volný stůl, vždy bylo volno (a to jsme byli v srpnu v sezóně).

Nevýhoda - je třeba říkat číslo pokoje, aby rozlišili all inclusive a polopenzi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Bazény skvělé, lehátka se nemusela zabírat brzy ráno, ale bylo vždy volno. Osušky i lehátka zdarma. Personál milý a ochotný. Animační programy nebyly, pouze pro děti. U bazénu hraje celý den příjemná hudba. Večer většinou program v podobě tanečnic či zpěváků. Velmi klidný hotel, žádné animační programy jako aquaaerobic a podobně zde nenajdete.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Hotel má svou oddělenou pláž, lehátka volná, zdarma. Bohužel tím pozitiva končí. Je zde velké množství místních obyvatel, kteří nejsou vůbec čistotní a v moři se musíte brodit přes odpadky (a to tak, že jsme tam viděli i prezervativy a nebyli jsme jediní). Moře je sice celkem teplé, ale byli jsme tam jednou a kvůli nečistotě jsme tam již nešli. Bohužel to velmi kazí celkový dojem z hotelu. Lidé, kteří byli ubytováni dále od centra (cca 2km podél pláže) takové problémy neměli a byli spokojení.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okolí se nacházejí různé stánky se suvenýry, velmi příjemná je promenáda podél pláže, kterou se dá dojít až do přístavu - je to super na večerní procházky i ranní běhání a nemusíte mít strach, že vás někde někdo přepadne. Musíte se však připravit na místní obchodníky, kteří vás budou zatahovat do svých obchodů. Dále od hotelu se pak nachází místní trh, vše je ale v docházkové vzdálenosti.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Celkově jsme byli spokojení, ale hotel 5ti hvězdičkám neodpovídá, a to zejména kvůli pláži a ne tak velkému výběru jídla v průběhu dne. Snídaně a večeře jsou super, ostatní trochu horší - mnohé 4 hvězdičkové hotely to mají lepší. Největší minus je za pláž, kterou jsme byli velmi zklamaní. Pokud jedete do Maroka poprvé, připravte se na to, že slunce zde nesvítí vždy - od oceánu jde opar, který se může roztrhat v 10, ale může zůstat zataženo celý den. My jsme ze 7 dní měli zataženo 3 (z toho jeden celý den pršelo), je třeba se také připravit na chladnější večery a na to, že se počasí mění z hodiny na hodinu. Závěrem hodnotíme kladně, ale náročnější klienti by mohli být zklamaní.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání