Napsat recenzi

Hotel Royal Atlas Spa, Maroko

Recenze hotelu The View Agadir Hotel & Spa (ex Royal Atlas) ***** (Maroko - Souss Massa - Agadir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 3 497x
Recenze se líbila: 622 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pool bar pool bar
  • plaz o vikendu, kdy ji navstevuji i mistni lide plaz o vikendu, kdy ji navstevuji i mistni lide
  • zakusky zakusky
  • plaz u hotelu plaz u hotelu
  • kozy na strome- v ramci vyletu do Marrakeshe kozy na strome- v ramci vyletu do Marrakeshe
  • vyhled z balkonu vyhled z balkonu
  • pohled od plaze pohled od plaze
  • Marrakesh- namesti Djemaa el Fna Marrakesh- namesti Djemaa el Fna
  • hotelova plaz hotelova plaz
  • hora Kazbah odkud je vylet na cely Agadir. napis Aláh, vlast, král hora Kazbah odkud je vylet na cely Agadir. napis Aláh, vlast, král
  • Maročané na pláži Maročané na pláži
  • pokoj s pristylko pokoj s pristylko
  • Italska ala carte restaurace- caprese Italska ala carte restaurace- caprese
  • Italska ala carte restaurace- hovezi carpacio Italska ala carte restaurace- hovezi carpacio
  • Italska ala carte restaurace- sirloin steak Italska ala carte restaurace- sirloin steak
  • Italska ala carte restaurace Italska ala carte restaurace

..

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytovani celkem v poradku. Pokojska to s uklizenim neprehanela, ale spina nikde nebyla.

Po priletu jsme nemeli pripraveny pokoj pro 3 osoby a az po druhe urgenci na recepci nam donesli rucniky, towel card a pripravili treti luzko.

Vse z minibaru na pokoji za poplatek.

Trezor zdarma.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava v poradku. Vzdy bylo z ceho vybirat. Snidane: cerstve omelety, palacinky, vafle, sladke pecivo atd, obedy mozne v hotelove restauraci nebo pozdni snack u bazenu chips a sandwiche, vecere take v poradku. Vyber byl pestry: ryze, brambory, maso hovezi, kureci, jehneci, gyros, ryby, zelenina, ovoce, deserty..

Moznost navstevy alacarte restaurace, Marocka nebo Italska- ove 1x za pobyt zdarma po predchozi rezervaci.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybaveni dostacujici, personal celkem ok, az na loby bar, kde byl neprijemny a vzdy kdyz nas sedelo u stolu napr 6 a pozadovali jsme na baru ve dvou lidech 6 drinku, delali ofuky..

U bazenu byl personal velmi prijemny.

Zadne animace.

Hotel ma i vnitrni bazen vyhrivany na 30C zdarma do 16 hodin, pote za poplatek v ramci spa.

Wifi melo byt dle info CK Blue Style za poplatek, ale bylo zdarma v okoli recepce a lobby baru.

Smenarna na recepci.

Vedle smenarny je i mensi obchudek, kde jsou ceny nadsazene, levnejsi smlouvat v mini souku kousek od hotelu nebo na velkem trhu v Agadiru.

Posilovna za poplatek.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

More ciste, plaz celkem ok, ale po vikendu, kdy plaz opousteli mistni Marocane byla hodne znecistena a vsude byl neporadek. Nicmene v dobe nasi navstevy dost foukal studeny vitr od Atlantiku, tudiz jsme koupani v mori vyuzili jen parkrat.

Foukal dost silny vitr, vsude poletoval pisek a zhruba 4 dny z celeho tydne nebyli na plazi slunecniky ani lehatka kvuli silnemu vetru.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

V okoli hotelu jezdi po celem Agadiru vlacek za 18 MAD, jizda trva cca 45 minut. Dale muzete navstiivit Agadirskou ,,zoo,, nebo spise farmu, ktera je zdarma. Po celem pobrezi se tahne promenada dlouha 8 km, coz je dobre a prijemne na ranni behani ( pokud opet nefouka silny vitr). Po promenade se da dojit az do Mariny, kde je par evropskych obchodu typu Zara apod..ceny stejne jako v Praze. Po promenade smerem k hore Kazbah je take mnoho restauraci a baru a na opacnou stranu jsou situovane spise hotely.

Vsude se dat dostat mistnim taxi, nikdy po celem Agadiru neplatte vice nez 20 MAD za jednu cestu kamkoliv. Za 20 MAD jsme byli v Agadirskem souku, i kdyz jsme na to byli upozorneni delegatem, stalo se nam to take: Nastoupite do taxi aridic Vam začne rikat, ze v Agadiru jsou 2 trhy( pritom je tam jen 1 hlavni velky trh Souk el Had) a odveze Vas nejdrive do nejakeho minibazaru ke svym rodinnym pribuznym, vse v poradku, kdyz odmitnete vejit, odveze Vas v poradku na spravny trh- jen to zkouseji..:-)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

V dobe nasi navstevy foukal cely tyden dost silny vitr, coz bylo neprijemne, hlavne kdyz jsem vylezla z bazenu ci z more..Vecer se venku take nedalo byt, byla zima a po plazove promenade se nedalo jit na prochazku, vsude letal pisek z plaze.

Hotel nema tzv. naramky na all inclusive, takze nez si Vas zapamatuji musite pokazde kdyz si neco davate k piti ci k jidlu cislo pokoje porad dokola.

Posledni neutracene dirhamy doporucuji utratit nebo smenit zpet v Agadiru, nebot na letisti jiz nebyla smenarna a kurz na letisti je vysoky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Souss Massa - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání