Napsat recenzi

Vysněná dovolená a taky zklamání!

Recenze hotelu Villa Nautica Resort & Spa (ex Paradise Island) ***** (Maledivy - Kaafu Atol - Severní Male Atol)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2020
Přečteno: 497x
Recenze se líbila: 365 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

20.12.2020 jsme se museli vrátit zpět domů, bohužel a vůbec se nám nechtělo opustit tento ráj na zemi a ten klid,teplo,průzračný Indický oceán a teplouňký,čistý svěží vzduch,vůně a všude příjemný,milý a ochotný personál, všude čisto, každý den poctivý úklid a výměna ručníků, jídlo super a pro každého na výběr, bezkonkurenční sladkosti... ale myslím, že je nutné mít All inclusive a to hlavně kvůli pití nebo tady žádný márket není a nic si nekoupíte, ale vlastně ano, ale pak Vám nemůže vadit, když zaplatíte za třetinku coly 150kč a za třetinku piva 250kč...

Měli jsme i noční rybolov, super zážitek chytat ryby v oceánu a vytáhl jsem 3kousky, ale název nevím, ale byli to určitě dravci nebo se chytalo na malé kousky rybiček

Ale po pravdě mají tam pár věcí nedořešených a to hluk od dětí, kuřáci sice kouří venku, ale kouř jde do restaurace kde ještě ostatní jedí, bungalov se opouští do 12h a máte už jen snídani a když odlétate jako my až ve 23.30, tak to je celkem drsné bez jídla a pití!A to jsme měli All inclusive! Bohužel z krásné bílé pláže vidíte na sestavu výškových budov hl.města Male a do toho ještě na konci ostrova něco každý den pálí, černý kouř jako od gumy! A navíc probíhá rozsáhlá rekonstrukce na kterou jsme nebyli upozorněni, takže rachot od strojů! Při odjezdu hodně pršelo a oceán byl rozbouřený a nemají vyřešeno, že člun pak nemůže bezpečně přirazit a tak jsme museli vylézat a vyskákat z člunu přímo na chodník, který byl vyšší asi o 80cm než člun! A bohužel jsem si při tom zlomil zápěstí a to bylo nádherné ukončení vysněné a drahé dovolené! A při zaslání foto a lékařské zprávy manažeru rezortu jsem se nestačil divit z jeho ubohé a přimitivní odpovědi! Arogance z takové destinace jako jsou Maledivy, není rozhodně na místě!!!

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Každý den poctivý úklid a výměna ručníků

Strava a stravování  průměrně (4,9/5)

Rozmanitá a chutná a výběr pro každého a sladkosti bezkonkurenční

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,9/5)

Personál perfektní, milý, ochotný a vstřícný

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Není si co víc přát... Indický oceán nádherný,čistý a teplý

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Z jedné části rezortu je vidět na hlavní město Male a na výškové budovy a na konci ostrova něco každý den pálí, černý kouř jako z gumy!

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

Nejdříve velká radost a nadšení, ale teď celkem zklamání, ale né z místa, ale z arogance a nelidskosti!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kaafu Atol - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání