Napsat recenzi

Mimosa hotel

Recenze hotelu Mimosa Beach Hotel *** (Kypr - Protaras - Protaras)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 820x
Recenze se líbila: 623 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Opravdu tříhvězdičkový hotel se základním vybavením.Rozhodně nedoporučuji pro lidi co mají rádi trochu zábavy-mladé lidi.Je tam opravdu mrtvo.Rodiny s dětmi,lidé v důchodovém věku a celá Moskva:-) Na druhou stranu,když si připlatíte tak jste za chvilku autobusem v Protarasu nebo v Aia Napa. Někomu to vyhovuje a někdo už na dovče chce mít všechno blízko jako my.

Pro rodiny s dětmi a důchodce jak dělané.

Pláž maličká ,ale zase výhoda ,že nemusíte platit lehátka, když si na ně lehnete na trávě za pláží či u bazénu a k moři to máte pár kroků.(Na pláži jsou placené)

Moře opravdu nádherné.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Velice základní,ale celkem pohodlné.Varná konvice se musela zapůjčit asi za 1.50 na den což mi přišlo opravdu na hlavu jelikož v každém jiném hotelu co jsem byla ji poskytovali automaticky v ceně.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo dost otřes a to jsem zvyklá na lecos.Snídaně a večeře-hrůza.První den jsme byly nadšené ,ale to postupně ochladlo.Jídla moc neobměnovali a vše bylo takové nemastné neslané.Čato nám také bylo po jídle dost těžko.O kávě ani nemluvim.

Na baru i v jídelně mají opravdu vysoké ceny za drinky a kávu ,ale pozor-ta kvalita je příšrná! 2.50 eur za obarvenou horkou vodu?? Tak to si nedám ani doma.Frappé-katastrofa...Asi ho nikdy neochutnali...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení hotelu dobré - vzhledem k počtu hvězdiček přijatelné.S personálem to bylo o dost horší. V jídelně a na baru mladé slečny ze Slovenska,které ani nevěděly kolik co stojí a když jsme se zeptali na něco z jídelníčku či nápojového listu tak ani nevěděly co to je nebo co to obsahuje...Na někoho kdo tam pracuje trochu trapné..Snad každých 5 minut jim upadl talíř či příbor při sklízení a když rozbily misku s marmeládou která skončila na máminých nových šatech a mně stékala po noze tak se ani neomluvily a ještě se drze zeptaly-v pohodě?..:) Chodily trochu jak náměsíčné a za radu od nich by už člověk vylezl na Everest.Už tam prý jsou docela dlouho tak nevím co se dělo..Jinak ostatní personál (asi místní)-moc příjemní až na paní Innu na recepci.Ta by mohla být příjemnější ,ale nevadí.Vím jaké to je po 12 hodinové směně:-) Úklid byl fajn-každý den čisté ručníky ,ale nevytírají a ani vám nevymění povlečení za celý pobyt.No tak my nejsme čunata tak nám to nevadilo ,ale někomu může..

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž malá ,ale moře úžasné! Čisté,klidné,křištálově čisté..Paráda!

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Velice klidné..až děsivě ,ale jak jsem psala-kousíček autobusová zastávka a za 1.50 jedna cesta a jste v živém městečku plném zábavy.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Do hotelu Mimosa ž bych nejela a za tu cenu se mi to nevyplatilo ,ale rozhodně doporučuji rodinám s dětmi či starším lidem. Klid a krásné moře!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 7
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Protaras - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání