Napsat recenzi

Jedna z nejlepších dovolených

Recenze hotelu Queen's Bay Hotel **** (Kypr - Paphos - Kissonerga)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 540x
Recenze se líbila: 609 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné prostředí a cítili jsme se v tomto hotelu velice dobře , je tu klid a skvělý relax.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Bylo zde čisto , na pokojích denně doplnovali konvici se studenou vodou.Doporučuji připlatit výhled na moře - nádhera .

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Jídlo výborné , každý si vybere a dorty při večeři a obědě nemají chybu, pokaždé jiné a výborné .Při inclusiv velký výběr nápojů , koktejlů, snacky , 5 druhů kopečkové zmrzliny.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Velké množství lehátek u bazénu i v zahradě pro všechny - jsou zdarma .V zahradě příjemný chladný trávník , nejste na rozpáleném písku a do moře je to odtud asi 30metrů.Je tu venkovní krásný bazén a menší krytý.Personál je příjemný a přátelský , v hotelu je většina angličanů a rusů, nás bylo zde jen 9 čechů , ale nedělali rozdíli odkud kdo je , naopak byli velice přátelští a rádi si povykládali.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je maličká , skoro žádná, je lepší ležet v hotelové zahradě , která je od pláže 30metrů.Na pláži jsou také lehátka a slunečníky zdarma , ale je to tam malé. Moře teplé . po krajích kamenité, ale vstup je písčitý.Vodní sporty zde nejsou , ty jsou na pláži Coral bay- vzdálené 4km., kde jezdí každých 15min., autobus., ale tam je moc lidí .Za to u hotelu je klid a pohoda.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

V okolí hotelu není moc možností , pár taveren , minimarket a banánové plantáže , ale jezdí každých 15minut autobus do Paposu za 1,5euro, kde jste za 20minut , nebo 3minuty jízdy do městečka Coral , kde je taky hodně živo.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Byli jsme velice spokojeni a rádi by jsme se zde znovu vrátili. Kypr nás mile překvapil.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Paphos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání