Napsat recenzi

Úžasná dovolená na Kypru

Recenze hotelu Corallia Beach Hotel Apartments *** (Kypr - Paphos - Coral Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2012
Přečteno: 986x
Recenze se líbila: 632 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro dovolenou jsme se rozhodli, protože milujeme řecku kulturu, Jónské, Egejské či Středozemní moře, a Kypr se stal již naší sedmnáctou řecky mluvící dovolenkovou destinací. Výběr termínu, 31. květen, je ideální pro příjemné středomořské klima a teploty nepřekračující 40 stupňů. Výběr okolí Paphosu na západním pobřeží byl rovněž výbornou volbou. Okolí poskytuje i dostatek historických i jiných zajímavostí. Bohatý program nabízených zájezdů byl i nesmírně poučný. Zjednodušeně "česky" řečeno SUPER.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Aparthotel Corallia Beach je velmi dobře umístěn s výhledem na moře za příplatek. Vybavení kuchyňkou pro jednoduché vaření je výhodou. Prostorná terasa se stolečkem a plastovými křesly je s úžasným výhledem na moře. Koupelna s vanou, samozřejmě i se sprchou. Úklid je zajišťován denně, výměna ručníků a osušek denně, výměna povlečení postelí cca za tři dni. Lednička s mírně rezavými dveřmi by stála již za výměnu. Vedle širokých postelí je zde i gauč s křeslem. Zrcadlo s toaletním stolkem. Pozor, elektrické zásuvky jsou v britské normě, třeba adaptér (k zapůjčení na recepci).

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Snídaně a večeře formou tzv. "švédských stolů", velmi rozsáhlý výběr stravy. Například k večeři bylo nabízeno 10 druhů salátů, 6 hlavních teplých jídel. 8 druhů desertů. Nápoje byly za příplatek. Pro příznivce piva, velké pivo je jedna pinta, neboť jsme v zemi s anglickým vlivem (jezdí se vlevo !).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál hotelu ochotný k poskytutí radou i pomocí. Servis v jídelnách vynikající. (Doporučuji poslat na zaučení "zapšklou" obsluhu většiny českých restaurací !)

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž písčitá s lehátky a slunečníky za příplatek ve vzdálenosti cca 150 metrů.

V bezprostřední blízkosti hotelu je travnatá (!) pláž s lehátky, pro "účastníky zájezdu" zdarma. Pozvolný vstup do vody, vhodné pro děti. Boty do vody nejsou třeba.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je zakomponován do klidného západního okolí města Paphos. Spojení do města (cca 14 km) je možné autobusem každých 20 minut za jednotnou cenu 1 Euro. Jeden market v hotelu poskytuje omezený výběr. Obchod s rozsáhlejším sortimenem je cca 500 metrů v klidné čtvrti. Obchodní ulice s výběrem obchůdků a taveren pěšky cca 2 km nebo autobusem za 1 Euro.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem úžasný a vynikající . Výborné koupání, pláže a velmi zajímavá nabídka autobusových zájezdů.

Pobyt v hotelu nám kazila přítomnost mnohých drzých a bezohledných ruských turistů, kteří tvořili cca 90 % ubytovaných hostů. Nad to se ale rozumný člověk musí povznést a nenechat si zkazit jinak úžasnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Paphos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání