Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Crown Resorts Henipa

Recenze hotelu Crown Resorts Henipa *** (Kypr - Larnaca - Dekelia)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 291x
Recenze se líbila: 585 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Bazén v hotelu Bazén v hotelu
  • Pláž Pláž
  • Pláž a moře Pláž a moře
  • pláž a moře pláž a moře
  • Larnaca Larnaca

Tato dovolená je vhodná pro méně náročné.

Ubytování  průměrně (2,5/5)

Ubytování naprostá katastrofa. V pokoji pro tři osoby se nedalo ani otočit, jedna skříň na oblečení s jedním ramínkem a jednou poličkou. V koupelně špína, neuklizená po předchozích ubytovaných. V koupelně nám lezli štěnice, v pokoji byli mravenci. Lednice a trezor pouze za poplatek. O úklidu ani nemluvě... Uklízečka pouze vynese koš a tím to končí. Balkon velmi malý. Klimatizace strašně hlučná, zastaralá a blbne.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Stále stejná strava dokola, špinavé nádobí, špinavé příbory, špinavé stoly. All inclusive rozhodně nedoporučuji.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení hotelu je dostačující pro ty méně náročné...Služby hotelu příšerné. Když po personálu něco chcete, dělají že Vás nevidí nebo se tváří jak je děsně otravujete... Nejvíce mě naštvalo když jsem mojí sestře zaplatila wifi (pouze za poplatek!!) a recepční říkal že to stojí 10 euro na sedm dní. Ale bohužel až po zaplacení a nějaké té chvilce jsme si všimli, že sice je wifi platná na sedm dní, ale pouze dvě hodiny!!!! Takže pokud někdo budete potřebovat se připojit, tak v baru na pláži mají wifi zcela zdarma. jinak co se týče bazénů, ty jsou hezké a celkem prostorně, jsou dva. Lehátek je dost. Sprchy u bazénu ale totální propadák... špinavé, nefungující...

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře opravdu nádherné, teplé, s pozvolným vstupem. Občas byly vlny. Pláž je oblázková, ve vodě písek. Pláž také hezká. Lehátka a slunečníky pouze za poplatek. Nám stačil jen ručník, na kterém jsme leželi. Na pláži bar, kde si koupíte pití i jídlo. Na pláži nejsou sprchy. toaleta pouze v již zmiňovaném baru. Co tedy považuji za veliké mínus je to, že od hotelu k moři musíte přejít VELMI frekventovanou silnici. Auta máte zleva i zprava, nepustí Vás, žádný přechod neexistuje...takže počítejte s tím, že chviličku si počkáte než budete moci přejít...

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí hotelu je velmi klidné, kde nic není,ani obchůdky, ani kavárny, pouze obytné domy. Město Larnaca asi 6km od hotelu, jezdí každou chvíli autobus cca za euro jedna cesta. Zde koupíte opravdu vše a je tam moc krásně, ale děsné vedro :)

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Jsme nenároční, takže jsme s dovolenou byli spokojeni. Příště bych ale do tohoto hotelu už nejela.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Larnaca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání